Hirdetés
- Macrodroid
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Aktív témák
-
Enemy
aktív tag
nekem evvel a kártyával volt egy kissebb bajom. töri a képet.. felvételnél is.. normál nézetnél is.. telepítettem mindent . ujból uj rendszer uj codec, codec nélküli rendszer.. mindent megprobáltam de feladtam elb..sztam vele 40 órát .. a végén legszivesebben földhöz csaptam volna és mint egy dühöngő őrült ugráltam volna a kártyán...
-
lorcsi
veterán
szerintem nagyon jó ez a kártya csak megfelelő izmos gép kell hozzá & akkor mindent lehet vle!!!:)))))
-
Christoph
aktív tag
-
Christoph
aktív tag
Szerintem a legújabb Winfast Pvr-t próbáljátok ki, amúgy ez a probléma nálam sosem fordult elő, de lehet hogy a QuickTime vagy a Neró codecekkel való ütközés produkálja ezt(ezen segít a legújabb Pvr). Lehet hogy hülyeség, de nézzetek utána, mert adtak ki a directx-hez is frissítést, ami tunerkártyákhoz ajánlott, bár én változást nem vettem észre a telepítéskor. Általában a hasonló problémákat valamely codec okozza. A gyártó weblapján találtok egy leírást(FAQ) amely a telepítésre vonatkozik, érdemes elolvasni, ha úgy gondoljátok hogy egy újratelepítés segít.
-
cotty
csendes tag
Sziasztok !
Nekem is ez a problémám. A beépített codeceken kívül semmilyen más codeccel nem akar felvenni semmit, mindenre azt dobja hogy :
Error Code 0x2002 Cannot capture video stream
Még nem próbáltam a legújabb driver frissítést, remélem az orvosolja a problémát.
Egyébként nem rossz a kártya, bár a szoftver néha fagyogat, leakad. (Az XP nem száll el.)
P4-es 2,4 kofigom van, Asus alaplap, 512 DDR
Az mpeg2 mükszik, de iszonyatosan sok helyet foglal.
Ha valaki tud megoldást, értesítsen. (myoli@freemail.hu) -
Zebulon
csendes tag
Kérdéseim:
-Miért van az, hogy 640 x 480 -as és 6 Mbit/s -os bitr. beállításnál, ha nagyobbat állítok be akkor TV -Tunerről nem hajlandó felvételt készíteni, codec hibára panaszkodik, S-Video bemenetről pedig megy a 720 x 576, 10 Mbit /s -mal is?
-Lehet -e finomhangolni manuálisan?
-Miért nem látja a DivX-es codecet? Elöbb a kártyát tettem fel, utána installáltam csak a DivX -et. Lehet, hogy fordítva kellett volna?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi