-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ManóCs
csendes tag
válasz
copperhead #560 üzenetére
Már 3syor újratelepítettem
. Kipróbálam többfajta windowst, meg többféle alaplapi chipset drivert, minden pci slotot, nem tudom mit csinálhatnék még, olyan mintha nem is lenne elem a távirányítóban, nem csinál semmit. Csak azt tudnám, hogy a másik gépben akkor miért megy.
-
ManóCs
csendes tag
válasz
#65675776 #548 üzenetére
Próbáltam azt is, letöltöttem és feltettem az új drivert, de azzal se megy
. Végigpróbáltam az összes pci slotot, hogy változzon a megszakítása de sehol semmi. Na mindegz, idén már nem kínlódok többet vele
.
Esetleg nem tudja valaki, hogy milyen módszerekkel működik ez a cucc? Hol keressem az alaplapon a problémát?
Ha valakinek van valami ötlete azt azért szivesen veszem. Köszike a segítséget, boldog új évet nektek.
[Szerkesztve] -
ManóCs
csendes tag
-
ManóCs
csendes tag
Sziasztok
Az az én problémám, hogy nemrég vettem egy Leadtek Tv2000 Xp Expert tunert és a távirányítóm abszolut nem működik. Viszont ha átteszem a tunert egy másik gépbe ott tökéletesen megy. Kipróbáltam már mindent, új windows, régi driver, új driver, pvr1 pvr2, kivettem mindent a gépből, csak nélkülözhetetlen alkatrészek maradtak (proci, memória, video és winchester) de sehogy sem akar menni a távirányító. Szerintetek mi lehet a gond vele? Gondolom ha rossz lenne a cucc akkor a másik gépben sem kéne menjen. Vigyem vissza az üzletbe ahonnan vettem? Ilyesmire vonatkozik a garancia?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest