- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
Halleluja, egy teljesen elfelejtett dobozban megtaláltam az átalakítót, tehát az már megvan. Viszont a DVR-ről bejövő kép fut, úgy mint régen a CRT tévéken, ha a frekvencia nem volt megfelelő. Ezen lehet valahogy segíteni? A PVR szoftver menujében nem találtam olyat, ami megoldás lett volna.
-
Har_melin
addikt
Nekem is UPC DVR összekötési kérdéseim lennének, de inkább gyakorlatiak. Vettem egy, atti0925 hozzászólásában látható in/out váltós scart-RCA kábelt, de a PVR3000 kártyához vagy nem is volt 9 tűs DIN/RCA átalakító vagy elkallódott az évek során. A két RCA hangkimenethez már van RCA/3,5 jack csatlakozóm.
1. Hol lehet ilyen kábelt vagy átalakítót kapni Budapesten? Lehetőleg boltban és nem webshopban, nem szeretnék egy néhány száz forintos kütyüért kétszer annyi postaköltséget kifizetni.
2. A gép hangkártya kimenetei közül melyikre kell dugnom a csatlakozót ha a DVR-ről szeretnék a PC-re átvenni anyagot és melyikre ha a PC-ről szeretnék a TV-re kiadni képet és hangot? (Ilyenkor természetesen átdugnám a scart-ot a TV egyik szabad bemenetére.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged