- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LivingColour
tag
válasz
Sk8erPeter #3974 üzenetére
A hiba az átalakítóval volt, ma vettem egy in-out kapcsolósat, most már megy a dolog.
A segítséget köszönöm. -
LivingColour
tag
válasz
Sk8erPeter #3972 üzenetére
A csatlakozásra ügyeltem, az átalakítóm valami hasonló:
Viszont nincs rajta in-out kapcsoló. A kábeltévét sem tudtam megnézni még hogy működik-e, mivel még nincs benn a szobában. Szobaantennával próbálkoztam, de nem talált egy csatornát sem. Lehet hogy rossz a kártya?
-
LivingColour
tag
válasz
Sk8erPeter #3970 üzenetére
OK, megvan. Találtam itthon egy rca bemenetes scart csatlakozót és van egy rca kábelem is. Kiválasztottam a cvbs bemenetet a pvr2-ben, videó indít, de nem látszik semmi a képernyőn, csak a nagy kékség. Mi lehet a hiba?
-
LivingColour
tag
válasz
LivingColour #3968 üzenetére
Hahóóó!
Erre még a madár sem jár... -
LivingColour
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy PxDVR3200 H-t, teljesen szűz vagyok a témában, régi VHS felvételeket szeretnék digitalizálni. Hogyan tehetem ezt meg? Hogyan köthetem össze a videómat(csak scart kimenete van) a kártyával? A kártyához adott Ulead Videostudio 11 megfelel erre a célra, vagy másik programra is szükségem van?
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest