- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prwnd
csendes tag
Nekem simán jó a Leadtek oldaláról leszedettel.
-
prwnd
csendes tag
Értem, köszi! Egyelőre ezzel boldogulok, úgy gondolom.
-
prwnd
csendes tag
Úgy nézem, 10 percnél szinte semmit nem tömörít, ezért valószínűleg "nem tömörít, csak ha nagyon muszáj"
Célbitrátának beállítok akkor 6-7000 k-t, aztán szerintem úgy marad.Vágni te mivel vágnád?
-
prwnd
csendes tag
válasz
#65675776 #7298 üzenetére
Elképzeléseim:
Régi kamerafelvételekből szeretnék DVD-Videot létrehozni, akár még menüvel is, ezeket Nero Vision-nel gondoltam megcsinálni.
Elképzelhető, hogy vágni is kell a felvételt (pl egy kazettán több féle, egymással nem összefüggő felvétel is található, ezeket külön fejezetbe lehetne pakolni, amik kiválasztásához készítenék egy egyszerű menüt). Mivel még nem csináltam ilyet, nem tudom, mivel érdemes vágni, milyen videoszerkesztővel / vágóval mibe érdemes renderelni, mivel tömöríteni és mibe. Ezek után kapnék valamilyen konténerben valamilyen videofájlt, amiből Nero Vision -nel már egyszerűen meg lehet csinálni a DVD-Videot.Ha erre van más javaslatod, esetleg programneveket is tudsz adni, azt megköszönném. Továbbá amit írtam is, mivel érdemes tömöríteni, mibe, mennyire, ezek nem tiszták...
Köszönöm a segítséget.
-
prwnd
csendes tag
Sziasztok!
Ma beüzemeltem Windows 7 32 bites rendszeren egy Winfast TV2000 -es kártyát, és rögzíteni szeretnék vele, amiket aztán DVD-re írnék.
Milyen "analóg felvételi profilt", azaz codecek ajánlotok? A divx.com-ról letöltött mpeg-4 megjelenik ugyan, de rögzíteni nem lehet vele. Maradjak a gyári mpeg-2 nél, vagy a DVD-nél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged