- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papesqu
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
Van 1 Leadtek WinFast PxPVR2200 TV tuner kártyám, hozzá 1 64 bites WIN7 rendszerem. Amikor a PVR2-öt elindítom kiírja hogy a Win átvált egyszerű színösszeállításra és utána megfagy a gép. Már minden sallangot leszedtem, csak a hangkártya és a TV tuner drivere van fent. A VGA driver nem befolyásolja, ha fent van a Catalyst akkor is, ugyanaz a jelenség mintha a Win saját driverét használom.
A hardverkörnyezet:
MSI 770-C45 alaplap, Phenom X3 720 CPU, HD 4670 VGA.Előre is köszi a segítséget.
-
Papesqu
csendes tag
Üdv!
Nekem Win7-el párosítva van 1 Leadtek WinFast DVR3100 H Hibrid Tv tuner kártyám. a problémám az, hogy a saját szoftveren belül nem tudom vezérelni a hangerőt, a hangkártya szoftverén belül is csak a fő hangerőszabályzóval.
A kártyához még nem találtam frissítést és a leírásban sem találtam semmi használhatót.
Valaki találkozott már ilyen problémával?
Vagy esetleg valami ötlet ami segítene!
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged