Hirdetés
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfo7
senior tag
válasz
qwertly
üzenetére
Akkor csináld úgy, ahogy leírtam, az Eszközkezelőben válaszd ki az "Eltávolítás" menüpontot (jobbklikk a PxDVR meghajtón)

Ezután ha eltávolítottad a drivert, járj el úgy, ahogy fentebb leírtam és telepítsd manuálisan a drivert. Természetesen a 64 biteset, mert 32-essel nem műxik.
A manuális telepítés a fenti kép szerint történik: a valamelyik mappába előzetesen kicsomagolt .exe fájl (a PxDVR drivere) tartalmát az "illesztőprogram frissítése" menüpont segítségével telepítsd.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest