Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Varga Csaba

aktív tag

válasz jeni #10148 üzenetére

A távirányító biztosan nem műszaki hibás, hiszen kimegy az IR jel...

Valamiféle szoftveres galibára gyanakszom, mert mikor a fő gépen nem működött az IR vevő akkor kipróbáltam a tartalék gépen és ott vidáman funkcionált egészen tegnapelőtt estig, azóta azon se megy..

A pc távirányíthatósága pedig hiányzik mert media playerként is használom, tv-t már jó ideje nem nézek rajta pedig a tuneren jön az analóg jel...

• Varga Csaba

aktív tag

Találkozott valaki olyannal, hogy a tunerhez kapott távirányító egyszer csak nem akar működni?

Két gépen próbáltam, mert először a fő gépem kezdett rendetlenkedni.

A távirányítót lecsekkoltam, működik világít rajta az IR-led.
    Az IR szenzor kábelszakadására gyanakodva kipróbáltam a tartalék gépen is, a szenzort átdugva a tartalék gép vidáman muzsikált ergo IR szenzor ok.

Mindkét gépen WIN10 fut jelenleg a fő gépben egy pvr3000 de luxe míg a tartalékban egy pvr2000 global.

A tuner rész működik megfelelően és egérrel megnyitva kezelhető is a felület a billentyűzettel vagy egérrel.

A fő gépen kb 1-2 hónapja nem tudom a távirányítót használni, míg a tartalék gép 2 napja még ment a távirányítóval (csak nagyon ritkán van bekapcsolva). Ma viszont azzal szembesültem, hogy nem megy az se...

A távirányító egy ideje már csak a médialejátszó programot vezérli (gom player) a tuner részt nem használtuk. De a video lejátszáskor jól jött a távvezérelhetőség...

A fő gépen végigjátszottam a procedúrát leszedtem újraraktam a drivereket de nem hozott javulást..

A tegnapi eset kapcsán valamiféle oprendszer ütközésre gondolnék, de megállt az a kevés tudomány..

Valakinek van-e esetleg ötlete?
    De ha emberi áron van pc-re távirányító+progi akkor elengedem a leadtek kezét és váltok...

Segítségeteket előre is köszönöm...

Új hozzászólás Aktív témák