- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varga Csaba
aktív tag
A távirányító biztosan nem műszaki hibás, hiszen kimegy az IR jel...
Valamiféle szoftveres galibára gyanakszom, mert mikor a fő gépen nem működött az IR vevő akkor kipróbáltam a tartalék gépen és ott vidáman funkcionált egészen tegnapelőtt estig, azóta azon se megy..
A pc távirányíthatósága pedig hiányzik mert media playerként is használom, tv-t már jó ideje nem nézek rajta pedig a tuneren jön az analóg jel...
-
Varga Csaba
aktív tag
Találkozott valaki olyannal, hogy a tunerhez kapott távirányító egyszer csak nem akar működni?
Két gépen próbáltam, mert először a fő gépem kezdett rendetlenkedni.
A távirányítót lecsekkoltam, működik világít rajta az IR-led.
Az IR szenzor kábelszakadására gyanakodva kipróbáltam a tartalék gépen is, a szenzort átdugva a tartalék gép vidáman muzsikált ergo IR szenzor ok.Mindkét gépen WIN10 fut jelenleg a fő gépben egy pvr3000 de luxe míg a tartalékban egy pvr2000 global.
A tuner rész működik megfelelően és egérrel megnyitva kezelhető is a felület a billentyűzettel vagy egérrel.
A fő gépen kb 1-2 hónapja nem tudom a távirányítót használni, míg a tartalék gép 2 napja még ment a távirányítóval (csak nagyon ritkán van bekapcsolva). Ma viszont azzal szembesültem, hogy nem megy az se...
A távirányító egy ideje már csak a médialejátszó programot vezérli (gom player) a tuner részt nem használtuk. De a video lejátszáskor jól jött a távvezérelhetőség...
A fő gépen végigjátszottam a procedúrát leszedtem újraraktam a drivereket de nem hozott javulást..
A tegnapi eset kapcsán valamiféle oprendszer ütközésre gondolnék, de megállt az a kevés tudomány..
Valakinek van-e esetleg ötlete?
De ha emberi áron van pc-re távirányító+progi akkor elengedem a leadtek kezét és váltok...Segítségeteket előre is köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- PlayStation 5
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged