- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor1
aktív tag
Megoldódott a problémám, kivettem egy pci kártyát, és egyből működött a tuner a vga mellett. úgy látszik nem szereti az alaplap ha 3 pci kártya van egyszerre bedugva. igaz így választanom kell tv tuner és hálókártya között, de mivel úgyis csak vhs bedigitalizálására vettem, nem okoz gondot.
-
Razor1
aktív tag
két slotban is kipróbáltam, mert első nekifutásra szétszedtem a vga egyedi hűtését, hogy beférjen alá a tuner a pci-ba, ekkor azt hittem azért nincs kép mert vmit elcsesztem a vga-n, de utána csináltam helyet egy másik slothoz és ott is ugyanez a móka. igaz ezekben a slotokban még soha nem volt semmi, szal egy próbát megér ellenőrizni.
-
Razor1
aktív tag
igazából a kártya behelyezése után egyből elszáll a vga, amikor még nincs is driver telepítve a tunerhez. próbálkoztam több driverrel, de az eredmény ugyanaz: windows xp 800x600ban, 4bit színnel jön be, az eszközkezelő jelzi is, hogy gáz van a vga-val, nem áll rendelkezésre elég erőforrás (amit erősen kétlek). esetleg táp gond lehet? bár ez sem valószínű...
én csak vhs-ről digizésre használnám, tévét nézni nem akarok vele, azért választottam ezt, mert 4900 volt újonnan boltban. lehet rosszul döntöttem? -
Razor1
aktív tag
Sziasztok! Vettem egy Winfast TV2000 XP Global kártyát. Amikor beraktam a gépbe, a videokártya beszart tőle, 800x600-ban, 14 színnel jött be a windows, és ez a driverek feltelepítése után is így maradt. Ha kihúzom a tuner karit a PCI slotból, egyből minden helyreáll, tehát arra gondolok a video kártyával nem szeretik egymást. Másnak is volt már ilyen gondja, ill. mi a megoldás? Konfig az adataimnál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- 24 Hours of Le Mans
- The First Berserker: Khazan
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minecraft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest