- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Skacok sry a tudatlanságomból kialakult helyzet miatt de mostmár én is kezdem érteni. Összes lehetőséget kipróbáltam, de HDTV üzemmódban mindig osztódik a kép. Lehet ebben az esetben a 480i -s tv beállítás lehetőség marad, de még így is tökéletesen megfelel nekem a minőség. Mégegyszer köszönöm
-
Xaels
félisten
Én hiszek neked. Nagyon nem értek hozzá, ez nem az én asztalom
Bár nekem ebből: "The term PAL is often used informally to refer to a 625-line/50 Hz (576i, principally European, African and Asian) television system, and to differentiate from a 525-line/60 Hz (480i, principally American and Japanese) NTSC system." inkább az 576i ebből a mondatból de mivel se nem vagyok tökéletes angolból meg nem is értek ehhez a témához annyira mint kéne hiszek neked. -
Xaels
félisten
Tehát a csatlakozás: gyári XB360 COMPONENT HD AV CABLE -t. A kábel X felöli csatlakozóján van 1 kapcsoló HDTV/TV állással, ezt TV-re kellett állítsam mert HDTV-n duplázza a képet.
Beállítások: a PVR2100-as Component beállításoknál a Videó Szabványt a box-nak megfelelőre kell állítani (EU esetén ez a PAL-60)
Felbontás: ez jó kérdés. Sztem 720p. de ezeket még ki kell tapasztalni.
Minőségre panaszom nincs csak a frissítés látszik meg kicsit, mert a box csak 60Hz-et tud azthixem. A képet úgy méretezed ahogy akarod és a színeket meg igény szerint lehet állítani PVR2-ben.
-
Xaels
félisten
Köszi mindenkinek a segítséget. Valamivel akadt a rendszeren PVR2 és azért nem ment rendesen az X360, azóta újraraktam az egészet meg vettem egy HD Component kábelt és csodálatosan jól megy
-
Xaels
félisten
Próbáltam. X360-on 2 beállítás van PAL-50 és PAL-60. Az 50esen már teljesen kivehetetlen a kép, 60ason meg a leírt FF és szemcsés. Próbáltam mindent összehangolni a felbontástól kezdve a képfrissítésig. Semmi haszna minden ugyanolyan maradt. A gyártó honlapján keresgélve igazából azt találtam, hogy bár ez a kártya is ([TV 2000 XP Exp.].) képes különböző lejátszókról felvenni, de nem volt kiemelve külön a játék-konzolok (mint pl.: [PVR2100] -asnál) támogatása. Sajnos erre kérdésemre nemigazán találtam válaszokat google segítségével sem. Ezért gondoltam, hogy esetleg az lehet a baj, hogy hardveresen nem tudja kellően kezelni a jelet és valszeg a kicsit drágább széria képes erre.
-
Xaels
félisten
válasz
Sk8erPeter #3851 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Még nem szereztem be másikat, épp azért mert nem akartam lutrira menni 2. szorra is mert a tv tuner témában nem vagyok elég tájékozott.
-
Xaels
félisten
válasz
Sk8erPeter #3849 üzenetére
Így vágom persze. RCA-val kötöm össze, a box Arcade változat és csak RCA van hozzá 1 scart átalakítóval... A célom az, hogy szép színes és játszható képe legyen esetleg összehasonlító "teszt"-ekhez videót tudjak felvenni...
-
Xaels
félisten
válasz
Sk8erPeter #3847 üzenetére
Mi az a breakout kábel?
Most kaptam egy Winfast TV2000 XP Expert tuner kártyát és rá akartam kötni az x360-at, de csak feketefehér és elég szemcsés kép jön át. Nézegettem a honlapját a gyártónak és ott nem jelölik, hogy a kártya támogatna ilyesmit viszont a Px PVR2100-as típusnál külön kis kép jelöli a konzolokkal való kompatibilitást és az érdekelne, hogy ha cserélek akkor működni fog-e vagy sem...
-
Xaels
félisten
Sziasztok. Lenne egy kérdésem: PX PVR2100 -al kapcsolatban volt valakinek X360-al tapasztalata? A hivatalos oldalon van ott olyan, hogy konzolok az Input Source-s képen, de a leírásban nem szerepel külön és jelenleg 1 TV2000 XP Expert-el nem jutok 1-ről a 2-re a microsoft masinájával, de annál még a kép sem jelöli. Esetleg 15e Ft környékén valami olyat tudtok mondani amivel tuti megy minden?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest