-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
abyssc2
tag
Nos, megvettem a tunert,alapjábanvéve elégedett vagyok vele
A lényeg amiért írok, hogy megy tökéletesen Windows 7-ben, PVR2 beállításainál átállítottam a renderer-t, VMR9-ről, Overlay-re, és így ugyanolyan képet ad mint Windows XP-n, igaziból a tunerrel kapcsolatban az egyetlen negatívum hogy komponens bemeneten picit homályosabb a kép, mint amire számítottam, még 100as éleséggel is, de egyébként nem rossz. + a távirányítót nem tudtam működésre bírni, bár lehet ez a Win7 miatt, XP alatt nem néztem...
-
abyssc2
tag
Aha, így már értem, nekem GF 8800gt-m van, majd próbálkozok akkor (190.38as driver van jelenleg), de talán 1 próbát átmenetileg a DScaler is megér, legalábbis rákerestem a fórumján és azt írták működik vele a kártya, ha nem sikerül egyenlőre megy vissza a Vista, ez a Win7 még úgyis elég korai dolog
És köszi még1x!
-
abyssc2
tag
Hmm, értem, köszi a gyors választ!
a "kisfelbontás" effekt alatt pontosan mit értsek?
Holnap szeretném megvenni a tunert, ha még nem tökéletes(vagy legalábbis jóval rosszabb), akkor lehet, hogy visszarakom egyenlőre a Vistát inkább, gondolom pár hónap múlva úgyis lesz kb Win7es driver is. -
abyssc2
tag
Hello!
Használt már itt valaki Leadtek PxDTV2300 H-t Windows 7 alatt? Ha igen a képminőség ugyanolyan szép(teljes képernyőben érdekel, főképp)? És elérhető minden funkció?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest