-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadBlade
tag
Meg van a hiba !
A szerelő elvezette a kábelt a tévémig ott elosztotta , hogy tovább tudjon jönni a modembe amiből a kijövő netkábel bemegy hátul a gépbe , de a tunerkariba már sehonnan nem megy coax kábel !
( most amolyan sufni-tuning módjára meghosszabbítottam a tv-től a kábelt és jön kép )
Szerinted ha a tv-nél bedugnék még egy elosztót és onnan vezetném a tunerkariba a kábelt az úgy jó lenne ? -
MadBlade
tag
kábelezés biztos hogy rendben !
Asszem de
Tv kábel+szűrő a modemben abból a net kábel a gépbe...
( legalábbis a csávóka berakott valalami szűrő félét hogy gyengébb legyen a jelzaj vagy mi a szösz )
Nem mondta hogy így nem lesz jó pedig tutda hogy van tunerkari a gépemben , mert meglátta a távirányítót és mondta , hogy neki is ilyen van... -
-
MadBlade
tag
help me skacok , lécci !
Van egy golbalom és tegnapelőtt bekötötték végre a netet , de nem vagyok képes egyetlen tv csatornát sem kicsikarni a kariból...
Rádió , kameráról videórögzítés képpel, hanggal megy...
( semmilyen külső progit sem használok , csak a hozzá kapottakat tettem fel )
Tudnátok segíteni ? -
MadBlade
tag
válasz
#65675776 #1962 üzenetére
Azzal a kis szörke kábellel összekötöttem a tunerkarit az alaplapon levő audi trutyival , mert nincs külön hangkártyám...
Az alaplapra biztos hogy jól dugtam a kábelt , mert a kábel csatijában 3db kábel van és mindegyik találkozik egy-egy fülecskével ( nemtom minek híjják - pin ? -) a másik végét meg oda dugtam a kártyán a kábelnek , ahova a hozzá kapott leírás szerint kéne ( és meg is fordítgattam , de semmi ) !
-
MadBlade
tag
Hy mindenki!
Tegnap vettem egy Leadtek TV2000XP Global tunerkarit , ha már ennyien bizalmat szavaztok neki
Viszont van két problémám is:
1. A net-em még nincs bekötve , de azért a rádiót kipróbálom gondoltam...csakhogy hiába talált harmincvalahány csatornát ( csak a legismertebb rádiókkal próbáltam - gondoltam mejünk biztosra - ) , de vagy meg sem nyekken (sztereo-mix-en kívül minen beállításon ) vagy pedig recseg ropog ösze-vissza ( szereo-mix -re állítba a line-in ) , oszt annyi !
Mit nem állíthattam be jól ?!
2. Haverom kazettás kameráján van egy video és egy audio kimenet ( fehér/sárga ) ezen keresztül rádugtam a karira a hozzá kapott kábelkupac segíségével...a képet át is küldi , fel is veszi , de xarul ( kékeslila színű és horizontális csíkokkal tarkított a kép ) és még hang sincs
Itt mi lehet a probléma forrása? (egyik ismerősöm szerint nem pal-ra van a videó állítva , de ezt már nem volt időm sajna megnézni)
Előre is THX mindenkinek a Help-eket ! -
-
MadBlade
tag
THX '' bzoley '' !
-
MadBlade
tag
Helló skacok !
Bocsi , de kajak láma vagyok a témához , viszont olvasgattam a topicot és ez alapján egy Leadtek Winfast TV2000XP Global vásárlását tervezem hó elején , viszont nem tudom , hogy haverom videokamerájáról hogyan tudnám a kazira felvett videókat a pc-mre átjátszani !
A Leadtek kari hátulján levő S-video bemenet-be kéne bedugnom egy RGB / S-videeo átalakító kábelt , aminek a másik ( háromszínű ) vége menne a kamerába ?!
Előre is THX mindenkinek a Help-et !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged