- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZSOOLT2
tag
Üdv!
Elég bonyolult kérdésem lenne: Vettem használtan egy Leadtek Palmop TV külső tv-tunert, amit egy T-Home-os set-top boxra szeretnék rákötni, de a tv-tuneren egy 9pines s-videohoz hasonló csatlakozó van, és az eredetileg hozzá tartozó átalakítót, (9pin - 3xRCA, S-Video) nem kaptam meg.
Egy boltban találtam egy ilyen csatlakozót, de az elég drága (1800HUF), és még ehhez jönnének az RCA kábelek ára is.
Viszont van egy 8pin RCA - Kompozit video (sárga) átalakítóm.
Működhet ezzel is a tv-tuner? Gondolom a hangot meg lehet oldani egy olcsó átalakítóval.Tudom, hogy nem belső, hanem külső TV-tuner, de az azonos csatlakozó miatt ez lényegtelen is, viszont a belső tuneres fórumban többen vannak, talán akad valaki, aki tud segíteni.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
ZSOOLT2
tag
Hello, egy nagy kérdésem lenne: használható ez a kártya, ha csak egy szobaantennát kötök hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged