- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
válasz
orgadam #3999 üzenetére
Én egy időben próbálkoztam az Mpeg4-es dologgal (xvid és Divx is egyaránt), de belauntam. Kb 1/3-1/4-edes méretet értem el az alapból felajánlott Mpeg2-es helyett, cserébe szarabb lett aképminőség (főleg az interlace jelenség csikossága maradt meg jobban az Mpeg4 mellett) és jobban ette aprocit. Ez utóbbi annyit jelentett, hogy a felvétel indulásakor ledobott esetleg pár kockát, de később a mostani gépemen beállt olyan 70%-os terhelésre az Mpeg2 10-20%-osával szemben. (720*576). Mpeg4-es felvételnél elő-előfordult, hoyg kifagyott a felvétel közben a PVR2, Mpeg2-nél nem volt ilyen gond sosem. Nálam így 1 órás anyag 2-3 GB környékére jön ki.
Én csak egyszeri visszanézésre szoktam ezt-azt felvenni. Arra untig elég ez aminőség.
-
törölt tag
válasz
orgadam #3999 üzenetére
Az ideje teljesen reális lesz. Pont annyi ideig fog tartani a video, mint ameddig felveszed.
A méret már érdekes kérdés. Mit tartasz reálisnak? (Ez is hülye megfogalmazás, mert a mérete is mindig reális, pont annyi, amennyinek látszik.)
Akár használhatod a DirectBurn-t is, és akkor ami a DVD-re fér. Reklámokkal mindennel.
MPEG4-et inkébb felejtsd el, nem való realtime felvételre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged