Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Hát a picivel jobbnál azért egy picivel több
Emellett hw Mpeg2, és nem csak kép, de hangminőségben is több egy kicsivel.
A mai tunerek többsége alig különbözik az Experttől, egyet tudok, ami szemmel láthatóan is jobb nála(persze azért nem sokkal, és a PVR3000 alatt marad), az pedig az NXP-s PxDTV2300H.
Házon kívül esetleg a ViXS-es Asus lehetne használható, de az meg elvérzik a szoftveren. Vele daa-raa-nak vannak tapasztalatai. -
bzoley
veterán
Kb. valamennyivel. Ha nem látod a különbséget, írhatok bármit, nem sokra mész vele.
Anno ezeket írtam róla, és találsz sample-t is. Mint ahogy azt már sokszor leírtuk, ez nem egy széria kártya, minden darabja egyedi, különlegesnek mondható, pont azért, hogy a forrásból minél többet ki lehessen hozni. Ettől jobb talán valami spéci chipset-tel szerelt, jó drága digitalizáló kártya lehet jobb választás, de lehet, hogy azokból sem mindegyik.
Mellesleg az Experttel is el lehet érni egész jó minőséget, ha a megfelelő codec a megfelelő beállításokkal van használva. -
bzoley
veterán
Lehet, hogy benéztem valamit? Ha sima TV2000XP-d van, és nem Expert, akkor felejtsd el a friss drivert, bocsesz. Amit linkeltem, csak Experthez jó. Sima XP sajnos x64-en nem támogatott, nem egy korosztály. Viszont ha mégis Experted van, akkor előbb tüntesd el a Vista szutyok drivereit. Nem egyszerű mutatvány, elég makacs tud lenni.
[link] nem tudom, x64-en is érvényes-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LEGO klub
- Ingatlanos topic!
- Robotporszívók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi