Hirdetés
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
kicsit bővebben?

Kb mennyivel szebb a képe digitalizálásnál, mint az expertté?
HI8as formátumot szeretnék digitalizálni, és hát az experten én nem láttam valami meggyőzőnek a képet...(pedig sokat szöszmötöltem a beállításokkal)(pedig tv-n meg is lepődtem hogy egy ilyen régi szabvány milyen nagyszerű képet csinál)szerk: már csak a sokkal magasabb vételár miatt.
Esetleg más márka? vagy a leadtek számít a legjobb márkának?
Új hozzászólás Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Formula-1
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest