Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Leszedtem ezt, ezek szerint regsvr32-rel kell aktiválnom? Kipróbálom.
Aut. bekapcsolásról volt szó, én azt próbáltam, és nem ment. Kikapcsolni viszont lehet, csak meg kell adni a feladat beállításainál.Virtu nélkül működik a VMW5 CUDA funkciója (Virtuval hiába volt beállítva), amivel (encoder-eket és decoderecet + szűrőket CUDA-ra állítva) eddig nem produkált megszakadást, igaz, nem is vettem fel 2+ órányi anyagot, szóval még semmi nem biztos, mert anno CPU-s kódolásnál is előfordult, hogy rövidebb anyag esetén nem akadt ki. Hétvégén majd felveszek valami filmet, de addig is örülnék vmi használható tippnek (a fentit természetesen kipróbálom, de nem sok reményt fűzök hozzá).
Még egy alaplapom sem volt (az elmúlt évtizedben), amelyben ne lett volna wake-on PCI(E)/RTC/LAN funkció.
daa-raa: Akkor már 1xűbb, amit írtam.
brd: A WfS fut a gépen a háttérben, ezért s. to RAM esetén elmentődik a beállítása, így a gép fölébred. Amit írtál, az is a szoftveres megoldás mellett szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Buds FE
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest