Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Traxx

őstag

válasz azbest #7376 üzenetére

XP SP3-at tettem újra, és telepítettem, a Forceware 93.71-es verzióját. Azért ezt, mert a legújabbat az előző alkalommal leszedtem, de viszont produkált fura dolgokat a kártya azzal, mint pl. firefox alatt ha gyorsabban görgettem, akkor az oldalak teljesen feketére váltottak, és a szöveg csak az egérmutató felévitelekor jelent meg ismét...és ezt ne úgy képzeld el, hogy pl. bevillant egy bekezdés egyszerre, hanem szavak. Vagy itt a PH-n a bal oldalon lévő témák szépen egyesével. Magyarán nem volt éppen élvezet használni. Ja és azzal a legújabb driverrel sem értem el előrelépést az újratelepítés előtt.

Daa-raa említette, hogy lehet kevés a 256 mega VRAM a témának, de azt is hozzátette, hogy neki integrálttal szépen megy :F Másik kártyát kérni meg nem tudok.

Magyarán a 6 csatornából perpill 4 jó, az m1, m2 az, ami akadozik...viszont ott most nincs kint a HD logó, tehát ha jól okoskodok, akkor ugyanolyan minőségű adásnak kellene jönnie, mint az RTL-tv2 páros esetében - és ugyanúgy mux A-n. Érti ezt a fene :O

Új hozzászólás Aktív témák