Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
XP SP3-at tettem újra, és telepítettem, a Forceware 93.71-es verzióját. Azért ezt, mert a legújabbat az előző alkalommal leszedtem, de viszont produkált fura dolgokat a kártya azzal, mint pl. firefox alatt ha gyorsabban görgettem, akkor az oldalak teljesen feketére váltottak, és a szöveg csak az egérmutató felévitelekor jelent meg ismét...és ezt ne úgy képzeld el, hogy pl. bevillant egy bekezdés egyszerre, hanem szavak. Vagy itt a PH-n a bal oldalon lévő témák szépen egyesével. Magyarán nem volt éppen élvezet használni. Ja és azzal a legújabb driverrel sem értem el előrelépést az újratelepítés előtt.
Daa-raa említette, hogy lehet kevés a 256 mega VRAM a témának, de azt is hozzátette, hogy neki integrálttal szépen megy
Másik kártyát kérni meg nem tudok.Magyarán a 6 csatornából perpill 4 jó, az m1, m2 az, ami akadozik...viszont ott most nincs kint a HD logó, tehát ha jól okoskodok, akkor ugyanolyan minőségű adásnak kellene jönnie, mint az RTL-tv2 páros esetében - és ugyanúgy mux A-n. Érti ezt a fene

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkSystem NE0152T Gigabit Ethernet Switch (7Y81CTO1WW) - Piaci ár alatt
- Edgecore Data Center Switch (AS4610-54T) - 48 portos
- Lenovo Local Console Manager 1754A1X - 8 portos
- Dell EMC PowerSwitch S4112F-ON Chassis (00P7H1) - Piaci ár alatt
- Lenovo RackSwitch G8272 (7159-HCW) Switch - 48 port - Piaci ár alatt
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Másik kártyát kérni meg nem tudok.