Hirdetés
- iPhone topik
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Yettel topik
 - Szakított a OnePlus és a Hasselblad
 - iOS alkalmazások
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - MIUI / HyperOS topik
 - Mobil flották
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly

- 

garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Traxx
őstag
No...felraktam a kicsit régebbi, CD-n lévő PVR2-t, hátha azzal jobb lesz. Nos, valamennyivel jobb is lett, de az élvezhetőtől még messze van. Nem tudom, mire kéne gyanakodnom, de lehet meg fogom majd az antennát nézni mégis, ha más nem, a csatlakozóját, hogy nincs-e azzal valami. Okozhat egyébként ilyen gondot? Az 1. hozzászólás inkább a kábeles vételre tér ki... Úgy meg nem értem, hogy a jelszint elméletileg maxon van...

Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Milyen monitort vegyek?
 - iPhone topik
 - Arc Raiders
 - Suzuki topik
 - Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Allegro vélemények - tapasztalatok
 - További aktív témák...

- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
 - Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest