Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Looserke
üzenetére
Milyen bug report? Tudnak róla. Évek óta szarul kezeli a driver a bemeneteket, és nem csinálnak vele semmit. A megoldás egy normális hangkártya.
De ha jobban belegondolsz, a csatlakozó formáján kívül semmilyen különbség nincs a két bemenet között, és normális esetben ezeket egyformán is kéne kezelnie. -
törölt tag
válasz
Looserke
üzenetére
Tudja a bánat. Abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán bármit kezelne a belső bemenetein rendesen egy kreatív termék... Engem nem érint sosem fertőztem a termékeikkel a gépem. Aki meg belefutott a problémába inkább vett normális hangkártyát.
Ez a probléma nem lesz javítva, mert nem létezik! Csak akkor fordul elő ilyesmi, ha a megjelenítő Overlay-re van állítva. Ezt ugyanis már a Vista sem támogatta, a W7 meg főleg nem. Nem lehet, hogy valami nagyon régi PVR2-t használsz? (Vista esetén a beta2 kiadása után volt ilyen probléma, azt 2-3 hét alatt javította a Leadtek. De az már három éve volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RTX 3070 FE – artifactok és erős coil whine három hét hibátlan működés után
- EAFC 26
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest