Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- 9000 mAh-s Redmi készül
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Gear S3 - második kör
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Megjelenőben jónéhány új típus, azoknak a támogatását valahogy meg kell oldani úgy,. hogy még működjenek is. És mint általában, itt sem megy minden zökkenőmentesen.
Egész éjjel gépet kapcsolgattam ki-be, közben levelezgettem, mert kiderült ahogy gyanítottam, hogy valami nem kerek az új driver/PVR2/Global trióval sem. Az egy dolog, hogy hibás a PVR2, és nem jól kezeli a PCI Audio-t, de az új driver, ami kell hozzá, a Global nem minden verziójával használható.(a driver oldal is meg lett változtatva, de még nem tökéletes) Egy EEPROM írással talán javítható lenne, ha nem tették volna írásvédetté. Most ébresztgetjük a hardvermágusokat, hogy mutassanak rá az átforrasztandó ''bigyóra''. Jelen pillanatban sem kábellel, sem anélkül nincs hangja a kártyának, miközben a PVR2 vígan belefagy a tehetetlenségébe.
És ez egy kártya, egy hibája. Van ezenkívül nyolc másik típus, ami további meglepetéseket rejthet, szóval nem a legfontosabb dolgok között szerepel, hogy akarsz-e egyszerre két műsort felveni. Bár volt már szó róla mostanában. Felvételhez meg addig használd a PVR1-et.
Amúgy tudsz mondani két olyan műsort, ami egy időben lesz, és érdemes is felvenni
Láttam már - fényképen. Még nem kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Spórolós topik
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Alkoholista nevelde
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest