Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bzoley

veterán

válasz hati #424 üzenetére

Megjelenőben jónéhány új típus, azoknak a támogatását valahogy meg kell oldani úgy,. hogy még működjenek is. És mint általában, itt sem megy minden zökkenőmentesen.
    Egész éjjel gépet kapcsolgattam ki-be, közben levelezgettem, mert kiderült ahogy gyanítottam, hogy valami nem kerek az új driver/PVR2/Global trióval sem. Az egy dolog, hogy hibás a PVR2, és nem jól kezeli a PCI Audio-t, de az új driver, ami kell hozzá, a Global nem minden verziójával használható.(a driver oldal is meg lett változtatva, de még nem tökéletes) Egy EEPROM írással talán javítható lenne, ha nem tették volna írásvédetté. Most ébresztgetjük a hardvermágusokat, hogy mutassanak rá az átforrasztandó ''bigyóra''. Jelen pillanatban sem kábellel, sem anélkül nincs hangja a kártyának, miközben a PVR2 vígan belefagy a tehetetlenségébe.
    És ez egy kártya, egy hibája. Van ezenkívül nyolc másik típus, ami további meglepetéseket rejthet, szóval nem a legfontosabb dolgok között szerepel, hogy akarsz-e egyszerre két műsort felveni. Bár volt már szó róla mostanában. Felvételhez meg addig használd a PVR1-et.
    Amúgy tudsz mondani két olyan műsort, ami egy időben lesz, és érdemes is felvenni :)

Láttam már - fényképen. Még nem kapható.

Új hozzászólás Aktív témák