- Redmi Note 13 4G
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Akkor értelemszerűen megjegyzi, de valami normálisabb beállításra szeretnék rájönni, hogy ha bedugom a kamerát, akkor a Skype elindítása előtt mondjuk át tudjam állítani az "Alapértelmezett kamera" beállítást a PVR3000-ről a másikra, erről képet is linkeltem (klikk a képre):
Itt arra lennék kíváncsi, hogy az "Alapértelmezett kamera" beállítása a registry-ben hol van, gondolom a Windows tárolja valami kulcsban (??), milyen jó lenne a progi elindítása előtt egyszerűen átállítani.
Már a RegMon-nal is próbáltam figyelgetni a registry-változásokat, de nem sikerült rájönnöm.
Azon viszont meglepődtem, hogy a WinFast Wizardhoz mennyiszer "nyúl" a rendszer, nem is értem, a progi miért dolgozik ennyire egyfolytában.
Példa:
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest