Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoka
aktív tag
Ajaja ha már te is ezt mondod, akkor itt baj van.
Kéne egy kis help.
Szókásomhoz híven mentem az oldaladra, hogy leszedjem a követkző adag xmltv adagomat, de nincs fenn.. ez már azt jelenti, hogy csináljam magam?Ezt meg is próbáltam, de rögtön a config.bat elindításánál az alábbi hibát kaptam.
getting list of channels: no CHANNELS cloud be found at /PerlApp/grab/huro/tv_grab_huro line 703, <STDIN> line 2
itt egy picit megállt a tudományon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest