Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Apple Watch
 - iPhone topik
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón
 - Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik

- 

garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

jackiejr
csendes tag
Pedig elvileg meg kéne csinálnia. Én mondjuk nem a letöltött batch fájlokkal csináltam, hanem becopyztam a sorokat.
grab.bat: xmltv tv_grab_huro --days 7 --output epgdata.xml
sort.bat: xmltv tv_sort epgdata.xml --output sorted.xmlNem hiszem hogy a fájlok nevén kívül lenne különbség, de ha nincs más ötlet, talán egy próbát megér. A hun.xml -t rendesen megcsinálja? Nekem elég sokáig csinálja (összes csatorna), és kb 5 megás fájl a végeredmény.

Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
 - Macbook Air 13" M2 - 2025 vásárlás, 16/256GB, 7 ciklus - Apple garancia, új (104)
 - iMac 5K 27" - 2017, 24GB RAM, 4GB Radeon, 1TB FD (107)
 - iPhone 16e 128GB gyári független megkímélt 2026.06.10. Apple jótállás
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD

- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
 - LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
 - Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
 - BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő