-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
Kicsit kipróbáltam úgy is a felvételt, hogy közben "fülelek". A vinyó kb. pont olyan fél másodpercenként kiad egy olyan jellegzetes hangot, mint amikor egyben egy nagyobb adag adatot kiír, és ezzel egyidőben akad meg a felvétel is. Legalábbis hallomásra ez történik. Ettől függetlenül viszont a proci folyamatosan 100%-on megy.
Egyébként "gyengébb" profiloknál is ilyen (mpeg2 normal, és az erősebb mpeg1 esetében is).
Ebben az az érdekes, hogy defragoltam a jómúltkor, de akkor is csak a fentebb említett 10 perces anyag ment végig rendesen. Miután azt töröltem (Recycle Binből is persze), újra akadozás volt. Mellesleg nem szoktam ilyen hosszú dolgokat felvenni, inkább csak egészen rövideket.
Azért majd még csinálok helyet valamikor a gépen, és defragolok újra, mert jelenleg nincs túl sok szabadon.Gondoltam, leírom, amit tapasztaltam.
-
td
senior tag
Köszi a tippeket! Nagyon az az érzésem, hogy a vége Windows-újratelepítés lesz, bár ezt szeretném megúszni. Progikat nem telepítgettem össze-vissza, a worm-okat is kizárom.
Nehezen megy a fejembe, hogy mi lehet a gondja, mivel "alapjáraton" (TV-nézés) ugyanakkora terhelést tesz a procira, mint előtte. A különbség csak annyi, hogy most, ha elindítok egy felvételt, felszökik egyenesen 100%-ra. És ez az, ami nem fér a fejembe, hogy ez mitől változott meg hirtelen. De pl. a hozzáadott Ulead VS7-es sem tud kivágni az mpeg2-őkből úgy (újrafeldolgozás nélkül, tehát smart renderrel), mint korábban (egyszerűen nem csinálja meg, lementi helyette az egész eredetit). Szóval lehet, hogy valami nagyon összekuszálódott azon a gépen.
Első menetben azért talán majd megpróbálok mindent leszedni, "amit csak lehet", tehát drivereket főleg. Ezek hogy csesződhetnek el az idők során?
A régebbi verziós próba az már megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest