Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• td

senior tag

válasz bzoley #2179 üzenetére

Kicsit kipróbáltam úgy is a felvételt, hogy közben "fülelek". A vinyó kb. pont olyan fél másodpercenként kiad egy olyan jellegzetes hangot, mint amikor egyben egy nagyobb adag adatot kiír, és ezzel egyidőben akad meg a felvétel is. Legalábbis hallomásra ez történik. Ettől függetlenül viszont a proci folyamatosan 100%-on megy.

Egyébként "gyengébb" profiloknál is ilyen (mpeg2 normal, és az erősebb mpeg1 esetében is).

Ebben az az érdekes, hogy defragoltam a jómúltkor, de akkor is csak a fentebb említett 10 perces anyag ment végig rendesen. Miután azt töröltem (Recycle Binből is persze), újra akadozás volt. Mellesleg nem szoktam ilyen hosszú dolgokat felvenni, inkább csak egészen rövideket.
    Azért majd még csinálok helyet valamikor a gépen, és defragolok újra, mert jelenleg nincs túl sok szabadon.

Gondoltam, leírom, amit tapasztaltam. ;)

• td

senior tag

válasz bzoley #2179 üzenetére

Köszi a tippeket! Nagyon az az érzésem, hogy a vége Windows-újratelepítés lesz, bár ezt szeretném megúszni. Progikat nem telepítgettem össze-vissza, a worm-okat is kizárom.

Nehezen megy a fejembe, hogy mi lehet a gondja, mivel "alapjáraton" (TV-nézés) ugyanakkora terhelést tesz a procira, mint előtte. A különbség csak annyi, hogy most, ha elindítok egy felvételt, felszökik egyenesen 100%-ra. És ez az, ami nem fér a fejembe, hogy ez mitől változott meg hirtelen. De pl. a hozzáadott Ulead VS7-es sem tud kivágni az mpeg2-őkből úgy (újrafeldolgozás nélkül, tehát smart renderrel), mint korábban (egyszerűen nem csinálja meg, lementi helyette az egész eredetit). Szóval lehet, hogy valami nagyon összekuszálódott azon a gépen.

Első menetben azért talán majd megpróbálok mindent leszedni, "amit csak lehet", tehát drivereket főleg. Ezek hogy csesződhetnek el az idők során?

A régebbi verziós próba az már megvolt. ;)

Új hozzászólás Aktív témák