- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTomi94
csendes tag
válasz
garga pista
üzenetére
Tegnap az utolsó (persze sikertelen) próba végén lehet, hogy lebuktattam a bűnöst. A kártya ekkor kb. 10 percet volt feszültség alatt, bekapcsolt gépbe bedugva (telepítés sikertelen, majd lekapcsoltam a Windows-t), és a próba végére erősen felmelegedett a nagyobbik IC (Conexant 878A). Ez a P4-es "félgép", tehát ház nélkül, szabadon állt, semmi nem fújt rá meleg levegőt. Nem azt mondom, hogy nem bírtam rajta tartani az ujjam (kb. 40-pár fokos lehetett) de nekem ez fura. Audio dolgokkal elég sokat foglalkoztam és ahhoz talán mondhatom is, hogy értek, végfokokat leszámítva az ilyen dolgok nem szoktak érezhető melegedést produkálni, főleg nem úgy, hogy nincsenek is terhelés alatt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Mazda topik
- EAFC 26
- Microsoft Office és Office 365 topic
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Asus F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Meta quest 2 128GB, KIWI akkumulátoros fejpánttal.
- Asus A15 FA507XU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 150 ezerrel ár alatt! bontatlan lenovo loq ! Ajándéknak tökéletes! Rtx 5050
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest