- iPhone topik
- Yettel topik
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
Most erre a tv kártyához kapott kábelre csatlakozok az rca (composite) bemenetre.
Csak még van rajta egy kék színű jack dugó, ami a hangkártya vonalbementére megy és az adja tovább a hangot.
A régi gépemmel rendben volt a dolog így, de erre nem tudok rájönni mi a kínja lehet.
Még azt meg tudom próbálni amit javasoltál azzal a kábellel a kék jack helyett, de szerintem ugyanaz lesz a jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Philips LCD és LED TV-k
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Netflix
- Eredeti játékok OFF topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- LG 27GN800-B 2K IPS 144HZ 27
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged