- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
-
Viszlát
addikt
válasz
Hercooles #1653 üzenetére
Szia!
Az én tapasztalatom az, hogy fireware se nyújt jobb minőséget. Én a PRV-t használom felvételhez is, teljesen jól be lehet konfigolni a codec-et, Mpg2-ben felveszem, majd vdub+divx-el átnyomom aviba. Azért szeretem az mpg2-t mert ha dvd-t akarok csinálni belőle, akkor könnyedén, konvertálás nélkül tehetem mpg2-ből. -
Viszlát
addikt
Idézd fel, hogy a hangkártya melyik bemenetére dugtad be a kártyádat, (ált. aux vagy cd) és a beállításoknál találsz olyat ahol ki tudod választani, hogy melyik csatornán jön a hang. Ha a kettő megegyezik, akkor elvileg szólnia kell. Na és persze ne legyen lenémítva az a csatorna a win hangerőkezelőpaneljén
-
Viszlát
addikt
válasz
Leslie74 #901 üzenetére
Szia!
Kell hozzá egy olyan kábel, mint ami a cd meghajtók és a hangkari között is van (asszem volt a csomagban). Na most ezt a kábelt rákötöd a tvtunerkarira (csak egy helyre lehet dugni) és a hangkártyád AUX feliratú csatlakozó aljzatára.... innentől működnie kell a dolognak... -
Viszlát
addikt
Hi
Ahogy itt olvaslak titeket, asszem örülhetek, hogy nekem csak annyi problémám volt, hogy a gyári driver cd-n volt egy szép repedés így le kellett töltenem a drivert hozzá
Egyébként a csíkozásról annyit, hogy én is UPC-s vagyok, de nálam semmi ilyesmi nincsen... Mondjuk amikor kötötték, adtam kétezer forintot a szerelőknek fejenként, hogy normálisan csinálják meg az elosztókat, hogy jó erős maradjon a jel és úgy néz ki jól sikerült, mivel internet is jön és egyáltalán nem zavarja a kettő egymást, tökéletes a kép és ugyanúgy hozza a max sebességet a chello classicom.
És sztem ez egy kiba jó tvtunerkari, főleg ha az árát nézem...
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest