Keresés

Aktív témák

• Antik

csendes tag

válasz ArGab #1934 üzenetére

Sziasztok!

ArGab köszi a linket, az Adaptiv keresés kivételével talán már menni fog a dolog. Az előbb tévedtem, a drv-ek fájlnevei általában wf88....-tal kezdődnek, kivéve a legújabbat, ami cx88...tal. Alegújabb pedig érdekes módon nem csak 3 féle fájlt(capture, tuner, crosbar)tartalmaz, hanem 5 félét. Na ezt a drv-t hogyan installingolja fel az ember, amikor a kártya saját drv lemeze sem rakja fel tudtommal a töblet 2 valamit. Azt sem értem, miért a hirtelen névváltás?

A most felrakott drv-vel a progi viszont(20050610 dátum) nem irja ki, hogy a csati sztereo stb. A cx88...-os drv-vel pedig kiirta. Most akkor hogy is van ? Lehet, hogy a wf88...-as drv nem sztereo? (még meghallgatom fülhallgatón is, úgy jobban hallani a két csatit, csak nem lelem a cuccost).
    Most felraktam a legújabb progit, azzal is megy úgy tűnik, csak a drv-vel lehetett gond.

Szóval mindenkinek köszia segítséget, a kari gyártási évét még megkisérlem kisütni:))

BUÉK!!! Meg minden jó mindenkinek!!!

• Antik

csendes tag

válasz ArGab #1934 üzenetére

Köszi a választ!

Minden országgal, amit eddig itt a fórumon javasoltatok(magyar, német,ír(ez tuti rossz volt)). Kössz a linket, már le is töltöttem. Még ezt kipróbálom, utána jön a rendszer újratelepítése, mert a WXP is elég satnyán rakta fel magát, bár attól még működnie kellene a TV-nek. Olyan dolgok jelentek meg az XP-ben amiket még életemben nem láttam. Belépéskor is és kilépéskor is stb..Ezt azonban nem a TV kari okozta, csak a Windows néha igencsak önálló életet él:)))
    Most a net is bekrepált rajta...

Szóval kipróbálom a drv-t azután jelentkezem. Egyébként nem tudjátok , hogy a kártyának hogy kellene kinéznie? Szeretnék látni egy a közelmúltban vásárolt WF200XP Expert kártya képet. Az is ezsembe jutott, hogy lehet nem is pontosan az a kari van a dobozban, mint aminek kellene. A tuner részén 2003-as dátum van. Sajna másutt nincs dátum. a dobozon pedig szerepel, hogy jack hangkimenet van rajta(lehet, hogy csak a belsőre gondolnak?), az enyémen csak belső van. a progik újak, a többit nem tudom...:)

• Antik

csendes tag

válasz ArGab #1931 üzenetére

Köszi Asegítséget!
    Én eddig mindenféle meghajtót kipróbáltam, amit eddig találtam és a kártyához valónak tűnt. Legalábbis annak volt irva. Ti melyik drv-t használjátok?
    A PVR progi közül letöltöttem a legújabbat, de nihdegy volt neki.
    A drv-k közül kétfélét találtam. Az egyik cx88... -tal kezdődő fájlokat tartalmaz,., a másik pedig wf88....-tal kezdődőeket, ebből csak egyet találtam a Leadtek honlapján. Ez utóbbi a legújabb dátumú, 2005.11.28., ha jól emlékszem. a többi 2005.06 és talán 2005.10. -havi lehet, had ne nézzem meg pontosan.
    Ezenkívül lehet, hogy a DirectX okozza a gondot? mosta a 9.0c van fent, teljesen frissen letöltve. Kódek nincs installálva, csak amit az install magának fel akar tenni.
    Fontos e, hogy a drv-k telepítésénél milyen sorrendben mennek fel?
    Capture, Tuner, Crosbar?...Vagy valamelyik esetleg nem kell?.

Az imént hozzászóló baj-társnak csak annyit, hogy ha oem csomag volt és nem volt benne infra csati, akkor mielőbb vigye vissza az AQUA computerhez, elég normálisak szoktak lenni, biztos kicserélik, vagy előkerül a hiányosság...
    Én is az Aqua-ban vettem a karit, de dobozos volt csak a magyar PVR leírás nem volt benne:))), meg úgy látom kimaradt a mgond nélkül működni fogok is.

• Antik

csendes tag

válasz ropek #1907 üzenetére

Sziasztok!

Karácsonyra vettem egy WFTV200XP Expert tunerkártyát....
    Problémám nekem is akad ezzel a karival Nem tudom elmenteni a
    csatornákat, pedig tuti jól megtalálja mindet, csak ha kilépek, akkor
    elveszíti őket. Azt már észrevettem, hogy, az előtte lévő menüpontnál a jobb
    alsó sarokban van a WDM9 beállítás és felette a PAL NTSC stb kis ablak. Na
    az szokott Pal-ról NTSC re átállni, azért megy el az összes csatorna. Csak
    az a baj, hogy azt nem engedi átállítani, mert csak szürkén nézegethető . Ha visszamegyek a csatorna kiosztáshoz, és csak simán adaptív nélkül rákeresek a csatornákra, akkor kevesebbet talál meg, viszont kilépés után is megtartja őket. Ha azonban átváltok videóra, vagy rádió módra,, akkor megint el szokta veszíteni a
    csatikat az előző és a második esetben is, csak a második (egyszerű csati
    keresés) esetében sokkal kevesebbszer. Már 4 napja ezzel vacakolok, és nem
    megy, pedig a megtalált csatiknak jó képe van, és felvenni is elég jól
    tudna. Már teljesen újra telepítettem az XP-t, szinte üresen raktam fel rá a
    progit, és akkor is ugyanez a helyzet.

Én már kezdem unni a dolgot.
    Végigbogarásztam a fórumokat, töltögettem meghajtókat, amiknek nem mindig
    egyértelmű a feltelepítése, arról nem is beszélve, hogy úgy látom kétféle
    meghajtó kering ugyanazon kártyához:))
    Lehet, hogy visszaviszem..., aztán csak adnak valami másikat, talán az megy.
    Ha esetleg tudtok valami megoldást légyszi irjátok meg, talán akkor még nem
    törtem össze a karit:))
    Üdv Ant

Aktív témák

Hirdetés