- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Antik
csendes tag
Sziasztok!
ArGab köszi a linket, az Adaptiv keresés kivételével talán már menni fog a dolog. Az előbb tévedtem, a drv-ek fájlnevei általában wf88....-tal kezdődnek, kivéve a legújabbat, ami cx88...tal. Alegújabb pedig érdekes módon nem csak 3 féle fájlt(capture, tuner, crosbar)tartalmaz, hanem 5 félét. Na ezt a drv-t hogyan installingolja fel az ember, amikor a kártya saját drv lemeze sem rakja fel tudtommal a töblet 2 valamit. Azt sem értem, miért a hirtelen névváltás?
A most felrakott drv-vel a progi viszont(20050610 dátum) nem irja ki, hogy a csati sztereo stb. A cx88...-os drv-vel pedig kiirta. Most akkor hogy is van ? Lehet, hogy a wf88...-as drv nem sztereo? (még meghallgatom fülhallgatón is, úgy jobban hallani a két csatit, csak nem lelem a cuccost).
Most felraktam a legújabb progit, azzal is megy úgy tűnik, csak a drv-vel lehetett gond.
Szóval mindenkinek köszia segítséget, a kari gyártási évét még megkisérlem kisütni
BUÉK!!! Meg minden jó mindenkinek!!! -
Antik
csendes tag
Köszi a választ!
Minden országgal, amit eddig itt a fórumon javasoltatok(magyar, német,ír(ez tuti rossz volt)). Kössz a linket, már le is töltöttem. Még ezt kipróbálom, utána jön a rendszer újratelepítése, mert a WXP is elég satnyán rakta fel magát, bár attól még működnie kellene a TV-nek. Olyan dolgok jelentek meg az XP-ben amiket még életemben nem láttam. Belépéskor is és kilépéskor is stb..Ezt azonban nem a TV kari okozta, csak a Windows néha igencsak önálló életet él)
Most a net is bekrepált rajta...
Szóval kipróbálom a drv-t azután jelentkezem. Egyébként nem tudjátok , hogy a kártyának hogy kellene kinéznie? Szeretnék látni egy a közelmúltban vásárolt WF200XP Expert kártya képet. Az is ezsembe jutott, hogy lehet nem is pontosan az a kari van a dobozban, mint aminek kellene. A tuner részén 2003-as dátum van. Sajna másutt nincs dátum. a dobozon pedig szerepel, hogy jack hangkimenet van rajta(lehet, hogy csak a belsőre gondolnak?), az enyémen csak belső van. a progik újak, a többit nem tudom... -
Antik
csendes tag
Köszi Asegítséget!
Én eddig mindenféle meghajtót kipróbáltam, amit eddig találtam és a kártyához valónak tűnt. Legalábbis annak volt irva. Ti melyik drv-t használjátok?
A PVR progi közül letöltöttem a legújabbat, de nihdegy volt neki.
A drv-k közül kétfélét találtam. Az egyik cx88... -tal kezdődő fájlokat tartalmaz,., a másik pedig wf88....-tal kezdődőeket, ebből csak egyet találtam a Leadtek honlapján. Ez utóbbi a legújabb dátumú, 2005.11.28., ha jól emlékszem. a többi 2005.06 és talán 2005.10. -havi lehet, had ne nézzem meg pontosan.
Ezenkívül lehet, hogy a DirectX okozza a gondot? mosta a 9.0c van fent, teljesen frissen letöltve. Kódek nincs installálva, csak amit az install magának fel akar tenni.
Fontos e, hogy a drv-k telepítésénél milyen sorrendben mennek fel?
Capture, Tuner, Crosbar?...Vagy valamelyik esetleg nem kell?.
Az imént hozzászóló baj-társnak csak annyit, hogy ha oem csomag volt és nem volt benne infra csati, akkor mielőbb vigye vissza az AQUA computerhez, elég normálisak szoktak lenni, biztos kicserélik, vagy előkerül a hiányosság...
Én is az Aqua-ban vettem a karit, de dobozos volt csak a magyar PVR leírás nem volt benne), meg úgy látom kimaradt a mgond nélkül működni fogok is.
-
Antik
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyra vettem egy WFTV200XP Expert tunerkártyát....
Problémám nekem is akad ezzel a karival Nem tudom elmenteni a
csatornákat, pedig tuti jól megtalálja mindet, csak ha kilépek, akkor
elveszíti őket. Azt már észrevettem, hogy, az előtte lévő menüpontnál a jobb
alsó sarokban van a WDM9 beállítás és felette a PAL NTSC stb kis ablak. Na
az szokott Pal-ról NTSC re átállni, azért megy el az összes csatorna. Csak
az a baj, hogy azt nem engedi átállítani, mert csak szürkén nézegethető . Ha visszamegyek a csatorna kiosztáshoz, és csak simán adaptív nélkül rákeresek a csatornákra, akkor kevesebbet talál meg, viszont kilépés után is megtartja őket. Ha azonban átváltok videóra, vagy rádió módra,, akkor megint el szokta veszíteni a
csatikat az előző és a második esetben is, csak a második (egyszerű csati
keresés) esetében sokkal kevesebbszer. Már 4 napja ezzel vacakolok, és nem
megy, pedig a megtalált csatiknak jó képe van, és felvenni is elég jól
tudna. Már teljesen újra telepítettem az XP-t, szinte üresen raktam fel rá a
progit, és akkor is ugyanez a helyzet.
Én már kezdem unni a dolgot.
Végigbogarásztam a fórumokat, töltögettem meghajtókat, amiknek nem mindig
egyértelmű a feltelepítése, arról nem is beszélve, hogy úgy látom kétféle
meghajtó kering ugyanazon kártyához
Lehet, hogy visszaviszem..., aztán csak adnak valami másikat, talán az megy.
Ha esetleg tudtok valami megoldást légyszi irjátok meg, talán akkor még nem
törtem össze a karit
Üdv Ant
Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest