- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
rocker_puli
csendes tag
Szeretném kérdezni, hogy ki ismeri a DSCaler-t? Valahol mintha olvastam volna, hogy van hozzá valami bővítmény, ami lehetővé teszi a táviírányító használatát. Most rosszul olvastam vagy tényleg van ilyen?
Ki tudja? -
rocker_puli
csendes tag
Letelepítettem az ACE-t és jó lett minden, de utána meg minden elromlott. Újra előjött a probléma. Az ACE utáni codec-eket is letelepítettem, de még minig fennáll a #826os.
Légy szíves adjatook már vmi tanácsot. Esetleg winxp reinstallal kellene próbálkoznom?
És még azt is kérdezném, ezt a tv tunerkátyát be lehet üzemelni suse linux alatt? -
rocker_puli
csendes tag
És még lenne egy kérdésem: milyen kábelt kell ahhoz vennem, hogy videomagnóról vegyek át. Mert eddig sima RCA kábelt használtam, de így nem lett tökéletes a hang és vki írta, hogy nem ilyen kell hozzá. Egyáltalán össze kell kötni mind a három kábelt(piros, fehér, sárga) a videóval. Ha van erre külön kábel írjátok már le ide a nevét és hogy hol lehet esetleg kapni.
-
rocker_puli
csendes tag
És ha lemondok erről akkor milyen codec-eket kell felrakni hogy lehetőleg ne legyen problémám a filmek lejátszásával. És még használom az Ulead Video Studio-t is és azzal is időnként problémám volt.
Legyen szíves vki írjon már pár codec-et, amit muszáj lenne beszerezni.
Köszi előre is. -
rocker_puli
csendes tag
Most már nekem is van problémám az ilyen kártyámmal. Mégpedig ACE Mega Codecs Pack 6.03.0911 van fenn a gépemen és az a gond hogy a kép nem jön a kártyán.PVR-t használok és ezt is szeretném, a Video Settings -nél nem lehet bejelölni az Use VMR9 kockát, mert ha bejelölöm akkor kiírja, hogy Cannot Preview Capture (lehet hogy más szavakkal). És ez az ACE miatt van. Ezt már mondták sokan, de én szeretném tudni, hogy melyik összetevője okozza ezt? Vmi codec, vagy vmi szürő, vagy decoder?
Nem szeretném lecserélni az ACE-t másra, ezért kérdezem.
Köszi előre a segítséget.
Akinek esetleg ajánlottam ezt a kártyát attól előre is bocsánat, de nálam működött már rendesen a kettő együtt. -
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest