- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
REAL WORLD #1564 üzenetére
Hali!
Nos, akkor nem vagy egyedül. Nekem is ez a problémám. Adaptive-hangolással minden OK, de a progi újraindításakor Secam normára vált, így a színek nem jók. A színnormát pedig nem lehet állítani... vagy csak én nem találtam ilyen lehetőséget.
Viszont én Germany/Cable/Auto Fine beállításokkal is megtaláltam minden csatornát. Így nincs probléma se a hanggal, se a képpel. -
Pancsermeste
őstag
Hali!
Én úgy tudom, hogy ez a funkció csak lejátszásnál, vagy a bemenetre kötött jelforrásnál működik. Tehát pl. visszanézed a felvett filmet, miközben a kis ablakban figyelheted az aktuális TV műsort.. vagy fordítva.
Egyszerre 2 TV csatornát nem tud megjeleníteni, mivel csak 1 tuner van benne. -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ilyen Winfast kártyát. Install után 3 napra rá vettem csak észre, hogy pl. a TV progi angol... nem emléxem, hogy telepítésnél felajánlotta-e a nyelv választást. Létezik magyar nyelv támogatás, vagy utólagos magyarítás hozzá?
A másik problémám, hogy ha az Adaptive Channel Scenning-et választom, akkor az Area-t Custom-ra állítja és szépen le is hangolja. Bejön minden csatorna, jó a kép és a hang is. Viszont, ha kilépek a progiból, és újraindítom, akkor a kép olyan kékes lesz -valószínűleg Secam-ra állítja a normát. Csakhogy nincs lehetőség norma váltásra. Meg egyáltalán szinte semmire sincs lehetőség. Csak a frekit lehet állítani, ill. finomhangolni.
A harmadik probléma ami nagyon zavaró, hogy program váltásnál nem áll be egyből a hang, hanem erős zaj hallható kb. 1-4 mp-ig. Utána frankó.
Ja, és a magyar Area nem jó, mert néhány adónak Auto hangnál nincs hangja, csak ha monóra váltom. Így most Germany-vel hangoltam le.
Végezetül meg kell említsem, hogy én az Mpeg tömörítéssel elég csúnya képet kapok. Ami az előnye, hogy alacsony a proci használat. Azért inkább DivX-be vagy Xvid-be tömörítek és jó nagy bitrátát választok. Ekkor még mindig kisebb lesz a file méret, de sokkal jobb minőséget kapok. Igaz a proci terhelés kb. 40-60%.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android szakmai topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest