- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali navigációs kérdések órája
- 8300 mAh, maradhat?
Aktív témák
-
ArGab
őstag
-
bzoley
veterán
válasz
karmester #3125 üzenetére
Na, kivettem a tunert, a hangkártyánál semmi változás kb. 4/5 hangerőnél elkezdődik a sistergés. Hangkártya nélkül a tuner ugyanúgy hullámzik VMR9 használatakor.
Tehát se jobb, se rosszabb, semmilyen jellegzetes dolog, ami zavarásra utalna. Sőt ennél akkor sem rosszabb, ha a két tuner között van a hangkártya. Szerintem inkább érzékenyek mindketten egy külső zavarásra, mint egymásra. -
bzoley
veterán
válasz
karmester #3125 üzenetére
Búgás az nincs csak, jó hangos sistergés ha feltekerem a hangfalat. Olyan, mintha az erősítőnek lenne az alapzaja, de ez csak akkor kezdődik, mikor elindul a hangkártya, kb. az üdvözlő képernyő köryékén. Az előző is így viselkedett(Live! 24bit), bár akkor az első napokban mintha néma csend jött volna a hangfalakból.
Na mindjárt utánnanézek. -
bzoley
veterán
válasz
karmester #3122 üzenetére
Ha még a hétvégén írod, lett volna bőven időm megnézni néhány dolgot. Nálam a legalsóban van a tuner, fölötte az Au4, a többit meg elfoglalja a vga hűtője(P4-es
). Venti nélkül befér a másik tuner is a hangkártya fölé. A hangkártyának elég magas alapzaja van, (driver indulása után), valamint fejtörést okoz, hogy ha elindítom a Jetaudio-t, vagy zénét kezdek hallgatni, a háttérben a tv-kép alig láthatóan elkezd hullámozni. Ez igaz WMR9 mód esetén és néha tv-felvételnél is. Még nem vettem a fáradságot utánnajárni a dolognak, de nem vagyok benne biztos, hogy a két kártya szomszédságának lenne köze a dologhoz. Inkább az alaplap a gyanús. Ha végeztem a letöltéssel, megnézem egyiket a másik nélkül, esetleg holnap, ha időben hazaérek.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest