- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Aktív témák
-
karmester
senior tag
Érdekes! Mindenesetre köszi a hasznos infókat! Lehet, hogy az alaplapod zizis? Vagy a tápod áramellátása, vagy teljesítménye körül lehet a gond? Mindenesetre hasznos dolog lenne az, ha többen is áttárgyalnánk ezt a témát, illetve az ezzel kapcsolatos tapasztalatainkat. Nem feltétlenül csak Tv Tuner és hangkártya dolgában, hanem azt is, hogy kinek mikor milyen alkatrész zavart be pld. a hangkarinál, mert ugye ez a legevidensebb és a legbosszantóbb. Az Audigy 4-es tudomásom szerint nagyon jó jel-zaj viszonnyal rendelkezik, így nem kéne búgjon, sisteregjen, stb. Ha már az ember ilyet vesz, azért veszi, mert vágyik egyfajta audio élményre és minőségre... egyébként megfelelne az alaplapba integrált ''fapados'' cucc is. De nem csak a hangkarinál bosszantó, ha zavarja valami, hanem a PCI-os hálókártyáknál is, és egyéb kiegészítő kártyáknál is....
-
karmester
senior tag
Nagyon köszönöm! Nálam is volt az Audigy 2 ZS-nek alapzaja, de a jelenlegi alaplapomban egyrészt jó távol pakoltam a hangkarit a Leadtek WinFast PVR 2000 Tv Tunertől, így megszűnt a búgó zaj a hangszórókban. Miután lecserélem az alaplapomat, az újban kénytelen leszek két szomszédos PCI slot-ot használni... De visszatérve a további tapasznyalataimra: a külső forrásból való audio anyag digitalizálásánál/felvételnél a NERO Wave Editor-t használom. Láttam, hogy bizony így is van egy pici alapzaj, bár messze nem annyi, mint előbb. Kilőttem a hangkari ''control paneljében'' a CD In-t, a Microfon In-t, és minden felesleges dolgot, és már csak max. 1 zöld vonalka látszott néha-néha, amikor felhoztam a Record Panelt.
-
karmester
senior tag
Sziasztok! Nekem egy WinFast PVR 2000 csücsül a gépemben, nagyon elégedett vagyok vele. Váltani szeretnék alaplapot, de az újban csak 2 szomszédos PCI slot lenne. Ez azt jelenti, hogy a PVR 2000 meg kell férjen az AUDIGY 2 ZS hangkarival. Ez a kombináció potenciálisan zavrhatja a hangkarit (búgó hang, alapzaj a hangszórókban). Arra lennék kiváncsi, hogy van-e olyan emberke, akinek két szomszédos slotban csücsül a Tv Tunerje és a hangkarija. És hogy milyen tapasztalatai vannak: mennyire zavarja a Tv Tuner a hangkarit, mi jobb: ha fent van a hangkari és alatta a tuner vagy fordítva. És az esetleges árnyékolási, illetve zavarszűrési tapasztalatok, vélemények is érdekelenek. Köszönöm szépen!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest