- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Sokat segít, ha a PVR-ben az Encode Mode-ot Progressive-re állítja az ember. A legújabban van rá lehetőség, és egész értelmesen dolgozik. Ami érdekes az az, hogy a DivX-ben fentebb vettem a bitrate-et 5000-ig és ez alig járt erőforrásigény-növekedéssel. Meglepő. A 4000 feletti bitrate-eket viszont csak akkor engedi ha nem használ profilokat az ember.
Én két okból sem használom az MPEG2-t:
1. Szinte lehetetlen, de legalábbis nagyon nehéz szerkeszteni (nem nekem, hanem a sw-nek bonyolult, és szinte a teljes stream újratömörítésével, ezzel együtt minőségvesztéssel jár).
2. Eddig nálam hibajelet generált mindig. (a PVR újratelepítése óta nem.)
Nem állítom, hogy a DivX jobb röptömörítésben. Ha csak arra kell, hogy visszanézzem, de nem akarom megtartani, akkor bármelyik jó lehet. Ha meg akarom őrízni és szerkeszteni is akarom, akkor egyik sem alternatívája a PicVideo-nak. -
törölt tag
A DivX-hez sem kell feltétlenül erőmű, csak jól kell beállítani. Ha a Codec lapon a Codec Performance-t Fastest-re állítod, akkor aránylg gyenge gépen is lehet magas bitrate-tel használni on-the-fly tömörítésre. (Az én gépem ilyenkor nem vált fel 1000MHz-ről. 3000kbps mellett 55-60% a prociterhelés.)
-
törölt tag
válasz
Stalker-2572 #2039 üzenetére
A PVR beállításainak első lapján az Audio-Out Control Line-nál, és az Audio Recording Line-nál.
-
törölt tag
válasz
Stalker-2572 #2037 üzenetére
Összekötötted a hangkártyával? Jól állítottad be a PVR-ben a forrást?
-
törölt tag
válasz
Fugitive05 #2034 üzenetére
1. A hiányzó csatornákat add hozzá kézzel.
2. A Clear all azt állítja be, hogy csak közvetlenül tudod elérni a csatornákat. Azaz be kell írnod a számukat, nem fog a léptetésre reagálni (távirányító, kurzor fel-le).
3. Ezt már más is jelezte. Az oka az, hogy egyszerre csak egy bemenet lehez kijelölve. Nem tudsz ellene mit tenni. -
törölt tag
válasz
FanTomasz21 #2031 üzenetére
Amivel többet tud az az IEEE1394 portokban nyilvánul meg. (Illetve a programok verziójában.) Ha van a lapodon, akkor teljesen felesleges többet költened erre.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
szasza_1 #2019 üzenetére
Sosem értettem meg miért annyira fontos a gyors csatornaváltás. Az az 1-2s nem fog senkit földhöz vágni, nem késel le semmiről annyi idő alatt. A csatornákat lehet közvetlenül is választani, tehát semmilyen körülmények között sincs komoly kiesés. Ha szereted az iuVCR-t és azzal semmi bajod, akkor használd azt! Nekem a PVR nem csinálta soha az említett problémát, egyik verzió sem. Még a legújabb sem (2006. 01. 11.), igaz én nem a legutolsó, hanem az azelőtti drivert használom.
-
törölt tag
válasz
dekad(é)en(e #2015 üzenetére
Kérdés magyar mit kérsz hozzá. A magyar kézikönyv letölthető a Leadtek-től: [link]
PVR az angol és kész. -
törölt tag
Egy dologra mindenképpen oda kell figyelni: tizedesponttal kell megadni a frekvenciákat MHz-ben. Ha tizedesvesszőt alkalmazol, és a program által egyébként kiírt Hz értékben adod meg, akkor nem fog semmit csinálni!
Kipróbáltam, nálam hibátlanul működik. Nem a legutolsó drivert használom. Abból nagyon hamar kiábrándultam.
[Szerkesztve] -
törölt tag
A felvételkori deinterlace nem tűnik rossznak, és enni se nagyon kér. Még le kellene tesztelni nem okoz-e hangelcsúszást.
[Szerkesztve] -
törölt tag
-
törölt tag
A PowerDVD a decodereit mindenki számára elérhetőként regisztrálja a Win-ben, ezért tudsz MPEG2-t lejátszani ha telepítetted. Létezik olyan csomagja is, amiben nincs benne a lejátszó, csak a decoderek, filterek... Olyasmit viszont már én is tapasztaltam, hogy egyszercsak eltűnik a rendszerből. Persze a PowerDVD működik továbbra is hibátlanul.
szasza_1: Kézzel próbáltál finomhangolni rajta? -
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
fehalo_faja #1996 üzenetére
Látott ilyet sok mindenki. Régebbi PVR-rel kellene próbálkozni.
-
törölt tag
Akkor nem mondtam hülyeséget.
Az utóbbi probléma nem hiszem, hogy valós lenne. Errefelé is hasonló a helyzet, mégsincs ilyen problémám. Eleve szabványos a minimális távolság két csatorna közt, ezzel minden tunernek meg kell bírkóznia, a szolgáltatónak meg betartani. Inkább valahol felharmónikusok keletkeznek a rendszerben és ezek bezavarnak. -
törölt tag
válasz
karmantamas #1986 üzenetére
Van egyáltalán teletext a sima TV2000-nél?
emery2: Kérdés egy focimeccs mennyire nevezhető normál mozgásúnak. Szerintem nem igazán. Sok a gyors mozgás (persze most nem a magyarokról beszélek), ráadásul ott köröz egy kicsi, fehér micsoda (labda). Bizony előfordulhat, hogy egyszerűen eltűnik a képről.
[Szerkesztve] -
törölt tag
-
törölt tag
A rádióadókat megtalálja akkor is, ha nincs csak TV kábel rádugva. Abban viszont egyetértek, hogy a bejövő jellel van valami probléma.
Mkay: Ez gyakorlatilag minden PC-s tunernél így van. TV-n azért nem látod, mert az simán elmossa. Egyébként a félképfrissítéses rendszer van a dolog hátterében.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Alberech #1910 üzenetére
Ez van. A kódolt csatornákat is megtalálja, de nem fogja neked dekódolni, lévén illegális tevékenység! Törődj bele. Ha meg azért vettél tunerkártyát, hogy az ilyen csatornákat is ingyen tudd nézni, akkor máshol kell segítséget kérned. A PH!-n nem illik ilyesmivel foglalkozni.
chop: Minden Video for Windows (VfW) és Direct Show (DS) kompatibilis codecet tud használni a PVR, amennyiben a rendszerben minden alkalmazás számára hozzáférhetőként van regisztrálva. A DivX és az Xvid ilyen (DS).
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
pepesza #1896 üzenetére
Ha van csatornakiosztási listád a kábelszolgáltatótól, akkor kézzel hozzá tudod adni az Add gomb segítségével. Amennyiben arról van szó, hogy az általad/általatok fizetett csomagban nincs benne egynémelyk csatorna, és cserélgeted a bemeneti forrást, akkor viszont behangolod az egyiket, felírod a frekvenciákat. Ezután behangolod a másikra, majd kézzel hozzáadod a másik forrás csatornáit. Ekkor meg lesz minden csatorna, csak a madzagot kell cserélgetni.
-
törölt tag
A kártya bemenete és, egyes helyeken, a bemeneti jel között van valami gebasz. Talán bemeneti szűrő, vagy hasonló. Amennyiben lehet leosztatlan jelet próbálj bevinni a tunerbe. Ha továbbra is csinálja, akkor próbáld meg az ellenkezőt: osztd le a jelet többször, hátha csak túlvezérlés.
-
törölt tag
válasz
katavagyok #1819 üzenetére
Annyival kiegészítve, hogy amennyiben van takarólemez a kiszemelt PCI előtt, azt ki kell venni.
-
törölt tag
válasz
katavagyok #1817 üzenetére
Esetleg próbáld ki a kártyát másik gépben. Ha ott is ez a hibajelenség, akkor erős a gyanú a kártya hibájára. De megpróbálhatod másik PCI-ba átrakni a saját gépedben, akkor elméletileg újra felismeri a rendszer.
-
törölt tag
válasz
gelbelex #1810 üzenetére
A PVR a Personal Video Recorder rövidítése. Ez szerintem a legkevésbé sem ad okot félreértésre. Rengeteg többfunkciós program létezik, ez is ilyen. És megérthető, mivel így a software fejlesztés kevesebb energiát emészt fel. A digitális tunerekhez érthetően más sw van (DTV).
A te gondolatmeneteddel az is félreértésre ad okot, hogy az nV minden GPU-jához ugyan az a driver kell???
[Szerkesztve] -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
gelbelex #1779 üzenetére
A GOP a Group Of Pictures-ből képzett mozaikszó. Az MPEG1/2 rendszerben nincsenek önálló frame-ek, hanem GOP-okba vannak csoportosítva. Minden GOP egy I-frame-mel kezdődik (Intra frame, olyasmi mint az aviban a keyframe. Csak az I-frame-ek értelmezhetőek önmagukban.) Ezt valamilyen szekvencia szerint követik a P-, és B-frame-ek ( ezek a non-Intra framek. A P (ha jól emlékszem predictionary vagy prdictive) az előtte levő frame-re hivatkozik, a B (Bidirectional-kétirányú, a 4-estől kezdve a DivX-ben is van ilyen). A B-frame-ek viszont - mint nevük is mutatja - bármelyik irányba és bármilyen távolságra hivatkozhatnak I-, vagy P-frame-re. A file elején levő B-frame akár a file végén levőre is, és vica-versa! (Mondjuk ilyen csak többmenetes tömörítés esetén fordelhat elő.) Akár GOP-on kívűlre is. Normálisan a GOP-ok közötti hivatkozás megengedett, ilyenkor nyitott GOP-okról (Open-GOP) beszélünk. Viszont lehetséges korlátozás az inter-GOP hivatkozások tiltása. Ebben az esetben a B-frame-ek csak és kizárólag GOP-on belüli hivatkozást tartalmazhatnák. Ekkor beszélünk zárt GOP-okról (closed-GOP) Ez utóbbinak vágáskor van jelentőssége, mivel az MPEG1/2 stream-ek csak GOP mentén vághatóak. Viszont nyitott GOP-ok esetén egy vágás következtében gyakorlatilag az egész stream-et újra kell tömöríteni (vannak mindenféle smart compressorok, amik elemzik a stream-et, és csak ott tömörítenek, ahol szükséges). Ezért nehéz MPEG1/2-t vágni, és ezért szeretik az MPEG vágásra felkészített programok inkább a zárt GOP-okkal tömörített anyagot.
És még valami: a DVD-Video stream-ek esetén kötött a GOP struktúra (GOP hossza, frame-ek sorrendje). Amennyiben nem ilyen az anyag, nem felel meg a szabványnak.
Utánanézek valami komolyabb leírásnak. -
törölt tag
-
törölt tag
Eddig Costum device-t írtál. Én sosem szedtem még le a régi drivert simán rákentem az újat, PVR detto. És semmi problémát nem okozott még. A csatornákat nem kell külön menteni, az automatikus, ahogy a pipára kattintasz.
bzoley: Biztos, hogy a listából jó drivert választottál ki? Csak azért mert nálunk nincs EPG.
[Szerkesztve] -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
katavagyok #1731 üzenetére
Ezt elfelejtettem írni: az Eszközkezelőben. [link]
-
törölt tag
válasz
katavagyok #1728 üzenetére
Ha megvan a telepítőCD-je, akkor azon rajta van a driver.
De mielőtt neki állnál vadul telepítgetni, előbb nyomd meg a Scan for hardware changes gombot. Magyarul talán Hardver változások kezelésének nevezik. Akkor jelenik meg az eszközsoron, ha valamelyik eszközt kijelölöd. Ha nem találja meg a kártyát, akkor jobb esetben csak érintkezési hiba, rosszabb esetben meghalt a kártya. -
törölt tag
768x576. Ennek azonban nincs jelentőssége. DVD-hez 720x576 kell, a legtőbb videofeldolgozó program pedig a 704x576-ot (full D1) részesíti előnyben, mást nem is hajlandó megnyitni.
katavagyok: Nézd meg az Eszközkezelőben ott van-e a 3 Leadtek eszköz:
Leadtek TV2000 XP Expert WDM Crossbar.
Leadtek TV2000 XP Expert WDM TVTuner. (PAL)
Leadtek TV2000 XP Expert WDM Video Capture. (PAL)
Ha ezek valamelyke hiányzik, akkor a driver megsérült, újra kell telepíteni. -
törölt tag
válasz
Hercooles #1703 üzenetére
Azt nem írtad az előbb, hogy IEEE-1394-en utazik az anyag! Akkor érthető a DV. Ami ismereteim szerint nem progresszív. Viszont ilyenkor nincs felvétel, hanem csak simán másolás. Legalább is elméletileg. DV-ben nincs semmiféle gyakorlati tapasztalatom, mivel nincs ilyen (és egyébként semmilyen) kamerám.
A DVD esetén mp2-be veszi fel a hangot valószínűleg 48 KHz-el mintavételezve, mivel a DVD szabvány ezt írja elő.
td: Inkább te érted félre: én pontosan azt mondtam, hogy a csatornák neve nem a frekvenciákhoz, hanem a beállított sorrendhez vannak rendelve! Magyarán ha a 28-as csatornát eltolod a 14. helyre, akkor legközelebb a 14. helynek lesz az a neve, függetlenül attól, hogy milyen frekvenciájú csatorna van éppen ott.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
edeleny #1700 üzenetére
Ha nem célod hosszú távon megőrízni, akkor tökéletes erre a célra valamilyen MPEG4 alapú codec (DivX, Xvid, WMV) 800Kbit/s körüli bitrate-el, mp3 hanggal. Utóbbit csak akkor, ha bírja a proci. Ha TV-n akarod visszanézni, akkor nem kell deinterlacelni, ellenben ha monitoron/TFT-n, akkor nem árt. A felbontás megint ízlés kérdése, nem kell feltétlenül ragaszkodni a 720x576-hoz, ez megint procierő és célkijelző kérdése. Ha 352x288-ban veszel fel, akkor még deinterlacelni sem kell, mivel ez nem interlaced felbontás. Persze ilyen felvétel esetén mindenképpen nagyobb lesz a felvett file, mintha a fentebb már leírt módszerrel veszel fel, mivel a codecnek nincs ideje sokat filózni azon, hogy mit hogyan csináljon.
Értelemszerűen ne élesben próbáld ki! Mindenképpen készíts próbafelvételeket különböző beállításokkal, és ezek alapján döntsd el hogyan fogod a későbbiekben csinálni.
Ha bátor vagy megpróbálkozhatsz az MPEG1-el is, de ennek kétséges lesz a minősége. Az MPEG2 viszont kis méret mellett ritka igénytelen lesz, ne is nagyon foglalkozz vele! De azért kipróbálhatod. MPEG1/2 esetén számíthatsz jelentős blokkosodásra. -
törölt tag
válasz
Hercooles #1694 üzenetére
Használhatod a leírt módon. Hogy a TMPGEnc megeszi-e a DV-t azt nem tudom, ki kell próbálnod, de szerintem igen.
Egy hülyének tűnő kérdés: ha DVD a célformátum, akkor ugye 48kHz-el vetted fel a hangot?
Egyébként, ha tunerről veszel fel, akkor felesleges a DV25, valami MJPEG sokkal takarékosabb és kevesebb erőforrást igényel. -
törölt tag
válasz
Pingvinboy #1690 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Kuwabara14 #1684 üzenetére
A sztereo módot tudod kapcsolgatni az <S> gomb megnyomásával. Hogy éppen milyen hangmódban van, azt az <F10>-zel tudod ellenőrízni. Ne lepődj meg azon, hogy nem állandó sztereo! Ezt legfeljebb azon csatornák esetén várhatod el, amelyek folyamatosan sztereo hanggal sugároznak (pl zenei csatornák). A magyar kereskedelmi csatornákra ez nem feltétlenül igaz! Nálam a rádió sztereoban jön, nincs vele gondom. Olyan sok csatornát meg nem hallgat az ember, hogy ne tudná kézzel beállítani.
Ismereteim szerint ehhez a chiphez nincs decoder program, de az egyébként is súrolná a warez határát, ami errefelé tilos (lásd alapelvek)! -
törölt tag
válasz
Hercooles #1665 üzenetére
Az MPEG vágás nem egy leányálom, mivel egy B frame a stream végén akár a legelejére is hivatkozhat. Ekkor viszont 1-2 másodperc kivágása miatt is újra kell tömöríteni az egész streamet. Nem tudom melyik programmal lehetne normálisan vágni. Az MPEG2-t szoktad egyáltalán deinterlacelni? Mert ha nem, akkor az avi-t miért?
A mono hanggal úgy tutdsz elbánni, hogy fogsz egy hangszerkesztő programot és keresel egy Channel Mix vagy hasonló menüparancsot, és megfelelően paraméterezed. A másik lehetőség az, hogy veszel vezetéket csatlakozókat és saját hangkábelt gyártasz. A lényeg, hogy a gépbe menő végére mono jack dugó kell, vagy ha sztereo, akkor a ket jelvezetéket párhuzamosítani kell.
Gallac: Remélem a vinyóval nem lesz problémád. A tunerről meg annyit, hogy lehet egy rosszabb szériából valót fogtál ki. Meg aztán kérdés, hogy amennyiben boltban adtak cserepéldányt, az biztosan nem ugyanaz volt amit visszavittél? És még az is lehet, hogy a bemenőjel volt ami fájt neki. A PC-s tunerek mindig érzékenyebbek erre, mint a TV-k!
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Hercooles #1653 üzenetére
Ha PC-n akarod nézegetni, akkor a kedvenc codeced használd nyugodtan. Ilyen esetben valamilyen MPEG4 alapút érdemes (DivX, Xvid, WMV), mivel ezek a jó minőség mellett kis helyet igényelnek és megfelelő asztali készülékkel is le tudod játszani őket (az Xvid-ben nem vagyok biztos). Szerintem felvételre azért nem érdemes MPEG2-t használni, mert egy menetben nem ér semmit. Ahhoz kell neki a DV 25Mbit-je. Továbbtömörítés esetén mindenképpen többmenetes tömöítést végezz (akár DivX, akár Xvid), lényegesen jobb minőséget ad. És a PicVideo-val felvett anyagból biztosan jobb minőséget produkál az MPEG2 is 2 menet esetén, mint egy menetben felvéve. Persze ehhez kell a hely (a tv2-ről felvettem az Amerikai szépséget, ez 16,2GB helyet foglalt le) és az idő, de ez a minőség ára. Viszont akinek a hely, idő, egyszerűség a lényeg az vehet fel egymenetes MPEGakármennyiben is.
-
törölt tag
Érdekes, hogy csak te nem bírod rendesen használni. Ha csak ennyi mondanivalód van és nem akarsz érdemben segítséget kérni, akkor minek írsz ide?
A kínai szarról meg annyit: ha szétnézel otthon ez elektronikai cuccaidon, akkor kb 80-90 százalékán azt fogod látni, hogy Made in China! Gyenge rizsa ez a kínaizás!!!
Ajánlj helyette jobbat! -
törölt tag
Nekem az SP2 nem okozott minőségromlást.
Egy TV-n mindig kevesebb zajt fogsz látni, mivel a monitoron sokkal élesebb, tisztább a kép. A TV a zaj jó részét egyszerűen elmossa.
Ha ennyi szakértő van a közeledben, kérd meg az egyiket, hogy hangolja be a kártyán levő tunert!
Mellékesen: azon ne lepődj meg, hogy egyik csatornán több a zaj mint a másikon. Ez mindenhol így van. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
vcsabesz #1615 üzenetére
A különbségeket innen összeollózhatod a lap aljáról. Bővebben: link
Legközelebb nézz szét először a gyártó oldalán, aztán kérdezz!
Jó minőségben lehet felvenni vele, de csak ha a forrás és a kábelek/csatlakozók is jók! -
törölt tag
válasz
pantarhei #1611 üzenetére
Ha 750-es Duronon 128MB PC133 SDRAM-mal működött, akkor nálad is fog: felvételre PicVideo MJPEG codec 18-as minőségi beállítással, 720x576, PCM hang 44100Hz, 16 bit. Így egy óra felvétel kb 7-10GB helyet igényel. Utána tömörítheted a kedvenc formátumodba. Bővíteni legfeljebb a memóriát van értelme, esetleg még egy vinyó. Lehet, hogy nem ad egyből készterméket, viszont minőségben mindenképpen jobb lesz az on the fly MPEG1/MPEG2/MPEG4-nél!
katavagyok: Nem léptél be más felhasználó nevében és variáltál ott. Ebben az esetben szokott előfordulni ilyesmi.
[Szerkesztve] -
törölt tag
PVR: Bővebben: link
Driver: Bővebben: link
Maga a letöltési oldal: Bővebben: link
A Manual fülön tölthetsz le magyar nyelvű használati útmutatót is! A driver csak Experthez/DV2000-hez jó!
A hangeltűnés nálam is előfordult, második-harmadik újrahangoláskor már nem volt ilyen. Auto Fine Tune, Adaptiv Channel Scanning be volt kapcsolva? Az Area lehet Costum Defined is, nekem is így megy jelenleg. -
-
törölt tag
A Duronon is kipróbáltam a VirtualVCR-t, 720x576, PicVid (ami ismereteim szerint ingyenes, csak regisztrálni kell), sztereo hang. Nem dobott frame-et, csak a hang szinkronjával voltak problémák. Pedig csak 96MB RAM volt mellette!
Csinálak egy kis tesztfelvételt a mostani gépemmel. Rövidesen leírom a tapasztalatokat.
Jelenleg a gyári programot használom. Lehet, hogy nem szép, meg nem jelzi vissza a dobott frameket (már ha vannak egyáltalán, nálam sose volt), de felvételre egyáltalán nem rossz. -
törölt tag
Ha ennyire nem vagy megelégedve a mellékelt software-rel, miért nem próbálsz ki mást is???
A PVR-ben a beállítások első lapján van egy Capture Audio kapcsoló. Felvétel előtt ellenőrízd! Emellett próbáld meg másik hang codec-kel is, az is szivathat. Ha igazán minőségre vágysz, akkor felejtsd el, hogy egyből DivX és MP3!! Gyengén tömörítő video Codec (valamilyen MJPEG pl PICVid) és PCM hang. Majd utólag megvágod és letömöríted! Lehet, hogy tovább tart, de nagyságrendekkel jobb minőséget ad, illetve tömöríthetsz DivX-el több menetben is, ami megintcsak klasszissal jobb minőséget ad, mint az egymenetes. Persze kell hozzá sok hely (óránként kb 10-12GB), de ez az ára a minőségnek. -
törölt tag
válasz
biboistvan #1513 üzenetére
Amit a driver enged max az 768x576. Innentől Codec/annak beállításai/gépteljesítmény függő. PICVideo-val egy 750-es Duronon is lehet felvenni 25fps-sel 18-as minőségi beállítással. Persze a DivX sokkal több erőforrást igényel, illetve ha a hangot is tömöríted mondjuk MP3-ba akkor az is csökkenti a video részére rendelkezésre álló erőforrásokat. Ha mindenképpen egyből kész felvételt akarsz akkor használj DivX-et. Viszont ha fontos a minőség, akkor inkább előbb PICVid vagy valami hasonló gyengén tömörítő codec, PCM hang, és utána tömörítsd DivX-el. Szigorúan (legalább) két menetben, ugyanis látványosan jobb minőséget ad. Mellesleg a DivX beépített DeInterlace szűrője nem valami jó.
-
törölt tag
Pl DScaler, VirtualVCR, ChrisTV. De a VLC és a Media Player Classic is tudja használni. Ha minden igaz a VLC-vel még fel is veheted.
mtompo: Mivel a távirányítónak nincs saját IRQ-ja, hanem a kártya kezeli azt is, nem lehet ez a problémája. Nekem fekete van, azzal működik hibátlanul. -
törölt tag
válasz
katavagyok #1474 üzenetére
A Settings első lapjának jobb oldalán van egy Capture Audio checkbox, ami ha jól emlékszem alapértelmezés szerint nincs bekapcsolva. Ezt kell engedélyezni, máskülönben az időzített felvételben sem lesz hangsáv.
-
törölt tag
válasz
katavagyok #1472 üzenetére
PVR beállítások 4. lap: Schedule. Add gombbal adhatod hozzá melyk bemenetről (tuner esetén azt is melyk csatornáról), milyen audio és video codeckel, milyen néven. Az ablak másik oldalán, hogy mettől-meddig milyen időközönként. Silent Recording bekapcsolásával lenémítja a gépet, de attól még lesz hang a felvételben. After the Task Is Finished...-nél beállíthatod, hogy utána lekapcsolja a gépet, vagy hasonló. A PVR viszont nem fogja bekapcsolni a gépet, ezt máshogy kell megoldanod (mondjuk a BIOS-ban), illetve ha több felhasználói profil van, akkor az automatikus bejelentkezést is (mondjuk TweakUI), jelszóval meg mindennel.
Sundesz: Ez a VHS hibája, szinte minden VHS-ről készült felvétel ilyen. Videoszerkesztő programban vágd le ha zavar. A TV-n meg azért nem látod, mert az eltérítés úgy van beállítva, hogy nem látod a kép alját.
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Home server / házi szerver építése
- AliExpress tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- EAFC 25
- 90-es években voltam gyerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest