- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Tapasztalat az új beta szoftverrel: nekem csatornaváltáskor döcög, akad, kockás. Visszatettem a 3.7-et és újra a régi, sima és gyors váltás
-
Egyébként épp az m1 HD-t akartam ráerőltetni a gépre azzal, hogy kicseréltem a kábeltv koaxát egy antennára. Aztán váltogattam a bemeneti módok között és akkor halt el így. Mit kell pontosan tennem a progiban, hogy befogjam a DVB-T-s m1 adást?
Láma kérdés, de már nem merek hozzányúlni se
-
Sziasztok!
Kipróbáltam (volna), hogy készenléti állapotból vissza tudja-e hozni a Vistát a kártya. Szépen elinfdítja a folyamatot, de egy idő után befagy (vagy nem tudom), mert a monitor stand by-ban villog és nem látom, hogy mit csinál a háttérben.
Fájl sem jön létre, így nem hisze, hogy dolgozik a háttérben. Esetleg valakinek van tippje, mitől lehet vagy mit lehet kezdeni vele? -
Nah, épp most dicsértem meg az új PVR2-t, erre egy idegesítő hibába ütköztem. Nem tudom, mi váltotta ki, de 1-2 napja felvételkor hasonló időközönként akadozik az adás néhány másodpercig, majd ismét jó és újból kezdi. kb. 30 másodpercenként jön elő.
CPU használat max. 18%. Érdekes, hogy nem minden felvételnél játszik ilyet.
Olyan, mintha a vinyó swappelne, de nem, mert olyankor nem mindig van írási tevékenység és hely is bőven van rajta.Hardveres felvételt használok és hardveres előnézetet (nincs összekötve a hangkártyával). Tegyem újra a PVR-t? esetleg a driver-t?
-
CSak én akarom jobbnak látni a képet az új PVR2-vel vagy valóban jobb lett hardveres előnézetben? Most sokkal tisztább!
Ez tetszik.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest