- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Sinkó
tag
Nálam a pciaudio felejtős,mert felvétel közben elkezd nyávogni a hang...pár oktávval emelkedik.
-
Sinkó
tag
hát ilyenem tutira nincs x86-on.
-
Sinkó
tag
Nem kínál fel a Windows update letölthető frissítést,viszont a már telepített frissítéseknél sincs csak Összevont frissítés Vista Media centerhez.
-
Sinkó
tag
Lenne még kérdésem -az eddigi válaszokat köszönöm,segítettek- a Vista mediacenterrel kapcsolatban.A kártyát egyáltalán nem ismeri fel,azt írja hogy nincs telepített tuner kártya a gépben és vegyek egyet....elolvastam bzoley oldalán a médiacenterrel kapcsolatos dolgokat,de az csak a hardwaretömörítés nélküli kártyákról szól,legalább is én úgy értelmeztem.Azért kipróbáltam,de hiába változatom meg az mpeg codeceket semmi.Nem látja.Szerintetek?
-
Sinkó
tag
Köszi megnézem asszem, 1.90-es van fent...a legújabb meg ....1.96...töltöm is.
-
Sinkó
tag
Realtek 7.1 HD Audio.....Abit KN9S a lapom
-
Sinkó
tag
Hát az én alaplapim recseg.....windows hangokkal is. :-(
-
Sinkó
tag
...még egy kérdés: milyen hangkártyát ajánlotok,amivel a tvtuner kártya is barátságban van?Azt olvastam hogy az Audigy-vel gondok vannak.Persze emberi árura gondoltam,40ezrem nincs hangkártyára.
-
Sinkó
tag
Köszönöm a válaszotokat....
-
Sinkó
tag
Sziasztok
Azt meg tudnátok nekem mondani,hogy ha használom a timeshift funkciót,hová ment a gép,és hogy az most automatikusan törlödik vagy sem?Én úgy vettem észre hogy fogyogat a hely ha használom,de sehol sem találok cuccokat ezzel kapcsolatban.
Köszi. -
Sinkó
tag
.....még valami:ezen a kártyán elérhető a 3d/y controller ablak?....vagy ne is keressem!
-
Sinkó
tag
Na...ez a divx-mp3 ügy tényleg felejtős,a hang pár oktávval feljebb szól,mint az eredeti,szinte azonnal elcsúszik a képtöl....
Lenne egy másik kérdésem:a szgép biosában beállítottam hogy pciról is ébreszthető legyen a gép,müködik is,távlövöröl be is kapcsol,viszont ha beprogramozom felvételre,hibernálom(a készenlétet nem próbáltam,de az nem olyan jó mert pörgeti a ventillátorokat)...szóval hibernálom,de nem kapcsol be felvételre.....van vmi titka? -
Sinkó
tag
Köszönöm,kipróbálom.
Bzoley: a kártyával most ismerkedek,csak azért próbálok ki mindenféle hülyeséget rajta,tegnap kipróbáltam a directburn-t,a végeredményt átvittem az asztali dvd-be...most már úgy gondolom hogy jól választottam,jobb a dvd képe mint az adásé.
-
Sinkó
tag
Hello!
Bzoley cikkeinek és oldala hatására,én is ezt a kártyát vettem meg,és ekkor kezdödött meg a kálváriám,ami lassan(már 4.napja) halad a happy end felé...de sajnos elakadtam,mert mpeg 4 felvételnél,ha mpeg3 tömörítésre állítom a hangot,akkor a "video nem rögzíthető" hibával riogat és leáll illetve ha nem a legnagyobb elérhető felbontást állítom be,akkor olyan mintha belenagyítana a képbe,és a felvétel is olyan lesz.
Arra már rájöttem,hogy a Pinnacle Studio11 tönkre teszi a pvr2-öt(el se indul),hogy a kártyához adott driver kuka(nekem a timeshift nem ment).Vadi új Vista32-öm van Sonora driverrel xxxxxxx12.24-es,xxxxxx.xxx40-es pvr2-vel,csak a divx és az xvid codec van fent,semmi féle mp3 encoder nincs ,de nem is tudnám hová kéne bemásolni(mondjuk a LAME-et)hogy a pvr2 is lássa,hogy a pvr2 kezelni is tudja .
Ha valaki tudna értékelhető tanácsot adni hogy hogyan tovább,azt megköszönném.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest