- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
And
veterán
Jól értelmezed. Egyébként szvsz igaza van simonzé-nek, mert nagyságrendekkel tisztább képet kaphatsz, ha antennajel helyett alapsávi videójelet (kompozit/svideó csatlakozón) viszel a belső tunerbe. Az is igaz, hogy ezzel épp a kártya lényegét - a saját tunerét - kerülöd ki, ugyanis így pusztán digizésre használod a kártyát. De valamit valamiért. Hiába van a kártyára épített tuner kis árnyékolt fémdobozban, így is összeszed egy csomó zavart, meg interferenciára is hajlamosabb (vagy csak én fogtam ki nagyon dzsunka példányt annakidején..). Az is elképzelhető, hogy már a tunermodul tápágának megfelelő RF-szűrését sem viszik túlzásba, akkor meg hiába az árnyékolás.
#21: Ennél azért sokkal rosszabbra számítottam. TV-n is ilyen a kép? Ha ellenőriznéd, legalább a jelforrás minőségében biztosabb lehetnél. (Az antennakábel videón keresztül történő vezetése csak akkor javíthat a jelen, ha az egyébként gyenge. Jó kábelrendszernél általában nem ez a helyzet, a túlzott erősítés - nagy jelszint - meg csak interferenciára még inkább hajlamossá teheti a tunert.)
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Windows 11
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest