- Yettel topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bluetooth-headsetekről általában
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Aktív témák
-
G.A.
aktív tag
Üdv!
Azért nyitottam ezt a topicot mert szerintem infót kéne cserélni a Leadtek turnerekkel kapcsolatban, ráadásul nálam egy nagyon nagy baj lépet föl, a sztori a következő:
Már vagy fél éve van meg a kártya és eddig mondhatni jól szerepelt (leszámítva hogy xp szerint néha nem kompatibilis, hé nem xpre tervezték
), egy két nehezebb naptól eltekintve. A turnerem egy WinFast 2000 XP Expert. Az elején még jók voltak a felvételek amiket csinált, azokat a csíkokat a videó közepén leszámítva. Ezután a hang (TV cabel) nem jött, elveszett, majd valamikor visszajött, álltalában amikor a videó qualityn állítottam. (érthetetlen)
Nos mostanság a következő az ábra:
A TV része jobb mint valaha, hang OK, kép tiszta és nem fagy le felvétel közeben.
Az FM néha, winycsi töredezettség mentesítésekkor vagy cd/dvd beolvasásakor elindul
úgy hogy látszólag a program ki volt kapcsolva....
Ha WinDVD Creator 2 vel vennék át filmet kameráról ez a helyzet: Képet nem látni, hang van (a Creatorban való lejátszáskor), felvétel közben: kép van hang van, Winamp, WinDVD5, Creator2 vagy mediaplayerrel való lejátszáskor: kép van, néha alulról tükrözött, azaz fejjel lefelé, és hang nincs

. Ez volt az eredeti baj, hogy elment a hang, ha jól megfigyeltem a jóval korábban felvett videókon is ami már codec hiányra utalhat, amit nem értek hisz az ACE Mega Codec Pack 6.03 a legszéleskörűbb codec amit találtam.
Aki tudja hogy mi lehet a baj, vagy csak sejti az írjon plz...
Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), egy két nehezebb naptól eltekintve. A turnerem egy WinFast 2000 XP Expert. Az elején még jók voltak a felvételek amiket csinált, azokat a csíkokat a videó közepén leszámítva. Ezután a hang (TV cabel) nem jött, elveszett, majd valamikor visszajött, álltalában amikor a videó qualityn állítottam. (érthetetlen)