- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
Aktív témák
-
G.A.
aktív tag
Üdv!
Azért nyitottam ezt a topicot mert szerintem infót kéne cserélni a Leadtek turnerekkel kapcsolatban, ráadásul nálam egy nagyon nagy baj lépet föl, a sztori a következő:
Már vagy fél éve van meg a kártya és eddig mondhatni jól szerepelt (leszámítva hogy xp szerint néha nem kompatibilis, hé nem xpre tervezték
), egy két nehezebb naptól eltekintve. A turnerem egy WinFast 2000 XP Expert. Az elején még jók voltak a felvételek amiket csinált, azokat a csíkokat a videó közepén leszámítva. Ezután a hang (TV cabel) nem jött, elveszett, majd valamikor visszajött, álltalában amikor a videó qualityn állítottam. (érthetetlen)
Nos mostanság a következő az ábra:
A TV része jobb mint valaha, hang OK, kép tiszta és nem fagy le felvétel közeben.
Az FM néha, winycsi töredezettség mentesítésekkor vagy cd/dvd beolvasásakor elindul
úgy hogy látszólag a program ki volt kapcsolva....
Ha WinDVD Creator 2 vel vennék át filmet kameráról ez a helyzet: Képet nem látni, hang van (a Creatorban való lejátszáskor), felvétel közben: kép van hang van, Winamp, WinDVD5, Creator2 vagy mediaplayerrel való lejátszáskor: kép van, néha alulról tükrözött, azaz fejjel lefelé, és hang nincs

. Ez volt az eredeti baj, hogy elment a hang, ha jól megfigyeltem a jóval korábban felvett videókon is ami már codec hiányra utalhat, amit nem értek hisz az ACE Mega Codec Pack 6.03 a legszéleskörűbb codec amit találtam.
Aki tudja hogy mi lehet a baj, vagy csak sejti az írjon plz...
Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), egy két nehezebb naptól eltekintve. A turnerem egy WinFast 2000 XP Expert. Az elején még jók voltak a felvételek amiket csinált, azokat a csíkokat a videó közepén leszámítva. Ezután a hang (TV cabel) nem jött, elveszett, majd valamikor visszajött, álltalában amikor a videó qualityn állítottam. (érthetetlen)