Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ratrak

aktív tag

Fura ez az új gumifizika. Először tök sínautónak éreztem tőle a GT3-akat, amiket próbáltam. De aztán később kiderült, hogy most is ugyanúgy el tudom reptetni őket, mint korábban, csak máskor, és mást érezni a kicsúszás előtt... :D

Viszont, amit nem tudok nem észrevenni, hogy mennyivel jobb azóta a sima "darálóban" versenyezni (fixed setup daily), Portimaoban valami elképesztő, milyen jó versenyeket mentem az új gumifizikával... :K Korábban úgy nézett ki a dolog, hogy próbáltam kimaradni a zúzdákból, és ha sikerült, akkor annak függvényében lett jobb vagy rosszabb a végeredmény, hogy hányan estek ki előttem, mert amúgy csak mentem körbe-körbe, különösebb események nélkül. Ha meg lezúztam magam, vagy mások tették meg, akkor nyilván ugyanez, csak hátrébb végezve.

Az új fizika óta meg... 4-ből 4 versenyt gyakorlatilag végig csatázva valaki(k)el, egymást előzgetve toltam végig, olyan fun volt, mint még sosem korábban. Sokkal kevesebb első körös pusztulatot is láttam (volt, nyilván, de úgy tűnt, hogy kevesebb autót érint a dolog). Persze, lehet, hogy csak pont így volt szerencsém a random emberekkel, de valahogy hajlok arra, hogy ehhez a változáshoz az új fizikának is van köze. Egyelőre, számomra, sokkal jobb lett tőle a játék.

Aztán majd meglátjuk hosszabb távon, nyilván.

Új hozzászólás Aktív témák