Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
dorika87 #26376 üzenetére
Nekem 95 cm helyem és el fogja rontani a szoba összképét.
Nekem a linkelt Samu tűnik a legjobbnak abból a 15 termékből, amit kidobott a szűrő.
PVA panel van benne, ami a 971p monitoromból kiindulva egész szép képet adhat.
Háttérvilágításról (full, edge) eddig nem találtam infót. A 3D nekem nem fontos itt, de a valós 100 hz annál inkább.
Ez sztem többet ér, mint a wifi (inkább veszek hozzá vmi Android kütyüt, ami még jobb is).A topiklakók igyekeznek mindenkit lebeszélni arról, hogy a szoba adottsága határozza meg a tv méretét.
Azóta én is vagy 5x újragondoltam a szándékaimat. -
Teasüti
nagyúr
válasz
dorika87 #26373 üzenetére
Mit szólsz ehhez?
10k-val drágább, nincs wifi és internet, de van 3D két szemüveggel és valós 100 hz-es panel.
Viszont gyanús nekem az a 160/170° látószög, ebben talán TN+film panel van?
Kell egy teszt... -
Teasüti
nagyúr
válasz
dorika87 #26373 üzenetére
Hmmm nem is rossz ajánlat. (Nem értek hozzá.)
Egy szépséghibája van: edge-lit háttérvilágítás.
Illetve nem egyértelmű nekem a 100 hz sem, mert találtam forrást képkocka interpolációra is (valós 100 hz?), meg találtam forrást (eDigital-t is beleértve) backlight blink-re is, ami a kamu 100 hz tudtommal.
Viszont üdvözlendő, hogy 3 hdmi aljzat van rajta és van wifi DLNA. -
BBéci
legenda
válasz
dorika87 #26185 üzenetére
Átérzem a helyzetedet, mert 10 éve, amikor terveztem a házamat, a nappali két ablaka között csak 120 centi távolságot hagytam, oda gondoltam felszerelni a tévét. Mostanában a guta kerülget miatta, mert csak 50 colos fér el, az 55-ös belógna az ablakok elé, takarná a redőnyfelhúzó szerkezetet. De elvágtam a gordiuszi csomót egy kihúzható és forgatható konzollal.
Méret, szélesség ügyében böngészd a tévégyártók honlapjain a műszaki adatokat, ne várd, hogy ezt mások tegyék meg helyetted!
Van most nálam egy Sharp 39LE750, ami 88 centi széles, de ajánlott mindkét oldalon 5-5 centi szabad helyet hagyni a szellőzés biztosítására.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest