- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
hidvegib
újonc
válasz
Velorexman #29049 üzenetére
Üdv.
Hát nem is tudom, 120 ezerért egy 50"-os full HD Blaupunkt TV igen csak csábító ajánlat, főleg úgy, hogy van egy -10%-os kuponom, tehát 108 ezerért el tudnám hozni.
http://tesco.hu/akcios-termekek/muszaki-cikkek/szorakoztatas/blaupunkt-bla-50-290i-full-hd-led-televizio
De a szívem egy Samsung UE48H6400 -ért dobog (200 ezer körüli ár). Csak kérdés, hogy annyival ér-e többet mint amennyibe kerül (+92ezer), a képminőség szempontjából??? -
KurtCobain
őstag
válasz
A Technika tuti Vestel gyártmány, nekem 40"-os van, közel 3 hónapja. Ha beállítgatod rendesen, akkor szép képet ad.
Kérd el a távját, nyomd meg a menü gombot és utána a 4725-öt. Ha behozza a szervizmenüt, akkor Vestel és nyugodtan megveheted. -
satmen
tag
válasz
Nekem volt az általad írt tipus (üveg talp) azért az árért, két év garival szerintem korrekt. Fél évig használtam, nagyobbra cserélés miatt váltam meg tőle. Nem tudom Te mit láttál az üzletben, én kb. egyharmad jellemzőkön használtam, de még így is időnként túlszínezettnek tűnt.
Nyilván nem a sokszorosába kerülő neves gyártók termékeit körözi le! Az árát viszont -szerintem- megéri. -
törölt tag
válasz
Velorexman #29046 üzenetére
Azt olvastam Törökországban készül, de mindegy is, akkor a minősége ezek szerint nincs a topon. Szervize nem nagyon van ezeknek, cserélni szokták, vagy a pénzt vissza. Így elég zsákbamacska lesz, nem gondolod?
Árulnak még ott 50"Technika tv-t is, azokról mit mondanak?
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest