- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
idegen lény
addikt
válasz
Arthuro_Adam #17397 üzenetére
A 615-ben nincs beépített WiFi, a 620-ban már van. http://www.lg.com/hu/televizio-audio-video/tv/index.jsp
-
torma1981
veterán
válasz
Arthuro_Adam #17802 üzenetére
Szia.
Nem pl az Euronicsos akcióra értem. Hogy előre kiváltom a kártyát és majd később használom szigoruan csak akcióban. Semmi kp felvétel.
-
törölt tag
válasz
Arthuro_Adam #17627 üzenetére
Úgy tudom ebben a típusban (és több 7xx latti ideiben) egy későbbi fw frissítés alkalmával kerül be az 1-től 10-ig állítható Judder funkció. 1-es 2-es állásban már nem lesz zavaró szappanopera hatás, bár kétségtelen, hogy meg kell szokni. Plazma után én is utálom.
-
BBéci
legenda
válasz
Arthuro_Adam #17630 üzenetére
Ezzel a 100 hertzes tévét 50-esre butítottad, gratulálok!
(#17626) Kvardlipot
Az MCI olyan, mint Samsungéknál a CMR.(#17632) Tonyo
Szerintem az a normális, de a legtöbb tévén személyreszabhatók a paraméterei. Az a lényeg, hogy végezzen köztes képkocka interpolációt, de ne torzítson. -
Tonyo
őstag
válasz
Arthuro_Adam #17627 üzenetére
Brazil szappanopera hatás?
-
torma1981
veterán
válasz
Arthuro_Adam #17586 üzenetére
Várjuk a tesztet,véleményt. :-)
-
nemdan
senior tag
válasz
Arthuro_Adam #17508 üzenetére
Nem. Csak a sajátja.
-
torma1981
veterán
válasz
Arthuro_Adam #17409 üzenetére
Főleg most hogy majd 10 forintot erősödőtt a forint. Reméljük nem csak a drágulást látjuk. :-(
-
Coix
tag
válasz
Arthuro_Adam #17400 üzenetére
A DLNA szabvány meghatározza, hogy milyen formátumokat kell tudni lejátszania a készüléknek. Van olyan formátum, amit lejátszani esetleg nem tud, de továbbitani tudja.
A témában ez egy tök jó cikk.
Ez a cikk ezt írja: "A DLNA nem definiál új formátumokat, azonban azt előírja, hogy a berendezéseknek mely tartalmat kell tudniuk kötelezően feldolgozni. Eszerint az MPEG-2, az LPCM és a JPEG kötelező, míg – többek között – a GIF, TIFF, MP3, WMA, AC3, AAC, MPEG-4/H.264, WMA9 opcionális. A berendezéseknek amellett, hogy a kötelező formátumokat lejátsszák, képesnek kell lenniük arra, hogy az opcionális formátumokat továbbítsák."
-
Coix
tag
válasz
Az LG-k esetében a S azt jelzi, hogy van a tévében beépített műholdvevő. A T-s végződésűek szerintem Magyarországon nem kaphatók, vagy ha igen, akkor más modellnév alatt. Logikusan ennek azt kellene jelentenie, hogy ezekben földi sugárzású digitális adók vételére alkalmas tuner van (satellite, terrestial). Magyarországon amiben DVB-T tuner van, az szerintem nem kap T végződést. Lehet, hogy azért, mert ezekben egyben DVB-C (cable) tuner is van.
-
Csigger
őstag
válasz
Mik a preferált szolgáltatások amiket tudnia kellene (videólejátszás, hdmi portok száma, 3d stb)? Mert ebben a kategóriában igazság szerint már csak ilyen különbségek vannak, panelben Samsung és LG van az élen igazság szerint...
Kódjelet tekintve szerintem sok különbség nem lehet, általában csak annyi, hogy melyik országba, kontinensre van szánva...
-
Csigger
őstag
válasz
Arthuro_Adam #17390 üzenetére
Ráhibáztál! Ezek a legújabb szériás TV-k az LG-től, sokat fejlődtek tavalyhoz képest! Főleg a médialejátszó terén...
Azt nem tudom, hogy abban a kategóriában van-e jobb, de hogy az egyik legjobb az LG az biztos.Mivel Smart és 3D valószínűsítem, hogy tud adást is felvenni!
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest