- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
aszamóca
aktív tag
válasz
SamS20 #18563 üzenetére
Az nem túl jó dolog, ugyanis a kapcsolóüzemű tápoknak szüksége van a védőföldelésre.
Nem ráz a kasztni? PC-k háza védőföld nélkül, a kapcsolóüzemű táp miatt a bemenő effektív fesz felén van! + potenciálkülönbség is van, ami ugye a galvanikusan csatolt elemekre, így a képkártyára is igaz. -
aszamóca
aktív tag
válasz
SamS20 #18555 üzenetére
Nem tudtam, hogy földhurkot már venni is lehet?
De komolyra fordítva, pont hogy a földhurok elkerülése a cél. A bibi a számítógép tápellátásában van valószínűleg. Ezért ajánlották a [link] földhurok leválasztót. Érdemes lenne megnézni, hogy az ámítógép hálózati dug-aljában, megvan e a védőföldelés? -
Zsoca_D
tag
válasz
SamS20 #17886 üzenetére
Én is kérdezni járok ide, de nem árt, ha az ember előtte legalább egy kicsit utánanéz a dolgoknak mielőtt kérdez.
A beégés a plazma TV-nél gond. LCD-nél ilyen nincs. A 2 perc pedig végképp hülyeség. Ilyet nyilván nem olvashattál semmilyen honlapon. De azért megadhatod annak a "honlapnak" a címét. Plazmánál néhány óra statikus kép esetén lehet "beégés". Akár pl. az adók logo-inak a helyén. -
-
BBéci
legenda
válasz
SamS20 #17773 üzenetére
Csak addig gondolod, hogy hülyén nézne ki, amíg nincs olyan tévével tapasztalatod. Nálam is durva volt első látásra a 63 colos Samsung plazma, aztán az első film harmadik percében azt mondtam, legalább ekkora kell ide! Csak 2 hónapig volt nálam, utána 60-ast, majd 55-öst kaptam, azok rémesen kicsinek tűntek. Persze egy 2,4 méter széles vászonhoz képest egyik sincs a fasorban sem. Ami fontos, alaphelyzetben 3,8 méterről nézem a tévéket, 4,2-ről a vásznat, de gyakran a dohányzóasztalra ülök, vagy a szoba közepére, a szőnyegre, hogy közelebb legyek a képhez.
32 coloson 1,9 méterről nem fogod látni a full HD apró részleteit, ami az egésznek a lényege. Ha anyagi lehetőséged engedik, válassz nagyobbat!
A felsorolt tévéket nem láttam, nem ismerem őket.(#17774) Watt25
Igen, úgy volt, nem is cáfoltam a megállapításodat, csupán elmeséltem az én álláspontomat.
Szerintem totálisan felesleges a tévébe a sok "truváj és ficsőr" a képminőség a lényeg, de azon már nem tudnak reszelni a gyártók, viszont az eladások nem csökkenhetnek, ezért kitalálták az okostévét. Én egy szál vetítővel is boldog vagyok, semmilyen smart trükk nem hiányzik.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest