- Yettel topik
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rushdy
csendes tag
válasz
Rastatee #3944 üzenetére
Pár nap kutatás után akadtam ezekre is egy volt tanártól.Ha van az ismerösöid körében pedagógus, nem hagynám ki hogy ne kérdeznék utána. Ha minden jól megy akkor a tft monitorom szalagkábel hosszabitását is egy mikroszkópos forrasztó mérnök fogja megcsinálni ... bár nem akarom elkiabálni, de jó lenne ha nem nekem kéne megküzdenék vele
-
r0leee
csendes tag
válasz
Rastatee #3935 üzenetére
6+12e volt az írásvetítő meg a monitor. + a tupplur roló volt 5e.
Szerintem házimozihoz tökéletes, teljesen évezhető. (Nekem még sosem volt gyári projektorom, így nem igazán van összehasonlítási alapom.) Az írásvetítő kicsit hangos, de ha van mellette 5.1, akkor max. a romantikus filmek alatt hallatszik a kis zúgás. -
r0leee
csendes tag
válasz
Rastatee #3931 üzenetére
Ez a kép az első percekben készült, ekkor még rajta volt a kijelzőn az antiglare réteg is, azért ilyen homályos meg sötét.
Az írásvetítő (400W-os) és a monitor (17") is vateráról van. Ha sikerül kifognod egy jó aukciót, akkor olcsón hozzájuhatsz. A 15 colos monitorok nagy része nem jó a feladatra. Legalábbis most nálam van három 15"-os monitor is, és egyik sem lenne jó hozzá, mert alul és oldalt is van hozzá szalagkábel, szóval nem tudod őket hátrahajtani:
Az összrakásról meg rengeteg képet találsz itt: [link]
Ha van konkrét kérdésed, akkor kérdezz, szívesen segítek, ha tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- További aktív témák...
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest