Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnyDeMarco
csendes tag
válasz
haligábor #3878 üzenetére
Helló,
hmm. Szerintem a legfontosabb a türelem és a kitartás. Kb. 3-szor akartam az egészet a kukába dobni.
Ha van türelem, akkor el kell döntened mit is szeretnél. A többiek is biztosan kiegészítik majd, de szerintem:
- LCD méret: a kényelem - minőség arány miatt én a 7"-re szavaznék, vannak már egészen jó kis LCD-k. Hordozható DVD (ne 480x234!!), vagy fejtámla-monitor, esetleg "open-frame" ipari monitorok, azokon van bőven bemenet, DVI, Composite, VGA, akár HDMI.
- vetített kép méret: ez függ a felhasznált LCD-től, a lencséktől, stb. Javaslom EZT nézegetni. Az én cuccommal 1,7m x 1,1m, 3 méterre.
- fényforrás: ez a fenti két dologtól is függ, távolság, LCD méret. Nekem 3m méterre, 7"-os LCD-vel 50W-os power LED-em van, maximálisan elégedett vagyok. Nagyobb LCD-hez vagy távolsághoz fém-halogén lehet hogy jobb (csak melegszik, ami sajnos a technológiával jár, szóval nem kell agyonhűteni) vagy 100W power LED.
Kellékek:
- LCD
- 2 fresnel lencse (irány kína!)
- projektor lencse, másnéven triplet lencse (ismét kína)
- fényforrás. LED (e-bay), fém-halogén (passz) hozzá a meghajtás
- PC ventillátor, szerelékanyagok, kábel, csoki, kapcsoló, stb.
- valamilyen keret a lencséknek és LCD-nek, nálam plexi, másnál fa, stb.
- csinos doboz
- vászon, fehér fal
- popcorn, kóla esetleg sörAlakul az építési dokumentációm, ha érdekel, bár én is éppen kezdő vagyok, csak már túl sok szíváson. Majd felteszem, ha meglesz végre a dobozom. Addig volt néhány kép már fentebb.
Ja, ha tudsz angolul: LumenLab
Johny
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- BestBuy topik
- Netfone
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest