- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skót
aktív tag
Rossz hír, az áraik csillagászatiak. Akkor éri meg rendelni, ha nagy tételben kérjük, amúgy több 100e ft-os nagyságrendekről írt a válaszlevélben a kapcsolattartó. Amúgy persze bármilyen lencsét meg tudnak csinálni, csak nekünk marhára nem érné meg
Ennyit erről, marad a vadászat mindenre. -
Skót
aktív tag
Köszi, hogy keresgéltél, nekem sajna nem nagyon volt még rá szabad kapacitásom (nem mélyedtem el a triplet átalakításban). Írok szerintem majd este egy e-mailt nekik érdeklődve az iránt, hogy egyáltalán vállalnának-e ilyet és ha igen mennyiért. Legalább van min elindulni
Talán még triplet gyártását is vállalnák, hisz azt írják, hogy egyedi és kisszériás gyártással foglalkoznak.
Ha az áraik nem túl elszálltak akkor ránk mosolygott a szerencse, hisz akkora és olyan tripletet gyártanak amilyen csak jól esikAmúgy nincsenek is messze a lakásunktól (~15km) úgyhogy ha végeztem ez is felkerülhet a to-do list-re
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest