- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skót
aktív tag
Szabolcsi vagy?
Csak mert én eredetileg nyíregyházi lennék csak Pesten tanulok és viszonylag ritkán járok haza.(Mondjuk jövő hét végére pont megyek
)
Az episzkópom a leírása szerint A/4-ig való vetítésre volt jó (már ha lehet hinni egy vaterás leírásnak), de azt nem tudtam kipróbálni mert hiányosan (nem volt kábel, kapcsoló gombja, a vetítendő képnek való tálca) vettem, de cserébe egészen olcsón
Na majd ha már sikerül valamit összebarkácsolnom és eldől a fresnel kérdése akkor kipróbálom és meglátom, hogy jó-e. Fókusztáv alapján ígéretesnek tűnt, de lehet hogy befürödtem vele ehhez a képmérethez.
Amúgy a szélek homályosodására talán Csapos2 írta, hogy a fresneleket kicsit megdomborította és az segített neki.
Jövő hét közepére várok egy free írásvetítőt selejtezésből, hogy elkezdhessek akárcsak tesztelni, hogy mégis mi, hogy mit lát mert a fórum végigolvasása csak némi elméleti hátteret adott, gyakorlati tapasztalatom nulla.
Meg várok még hátha valaki más is rendelne a diybeamerről
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest