Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@nH.
aktív tag
A váltó áramú izzót csak addig használtam amíg megnézem hogy milyen képe is van, természetesen ezt külön ármarforrásba dugtam, de elég karcsún világította át az lcd-t, de arra elég volt hogy rájöjjek hogy valami nem oké, de szerencsére csak forrasztani kellett kicsit. Tegnap viszont összeraktam a projektort a 150W-os fém halogénnel, ugyanis sikerült felfúratni a gyári reflektort anélkül hogy széttört volna és így már könnyedén belement az új izzó a külső burkolattal együtt
Viszont még az izzót semmivel sem ragasztottam be, mert jól illeszkedik a furatba és még a sorkapocs (azzal oldottam meg) is tartja hogy ne mozduljon el, de lehet azért nemártana neki a rögzítés/ragasztás. Így 160cm széles képet néztem tegnap 3 órán át és a fényerő is jó volt. Viszont remélem hogy ez a ballaszt még hosszú életet tervez magának, vagy legalább ezt az égőt bírja ki
Az N-Light problémát meg már kipróbáltam, hogy ha megszakítom (ezt úgy oldottam meg hogy kihajlítottam azt a tüskét az összekötő panel csatlakozójánál ami azt vezeti) akkor mindig van égő
De ugye most vissza hajlítottam azt a tüskét. Szóval a lényeg hogy most megy a mozizás 
Viszont egy tapasztalat: Mivel én mindent az atomjaira szedek típus vagyok ezért a projektor sem volt kivétel
és megnéztem hogyan is épül fel ez az lcd megoldás:
Fényforrás-->UV/IR szűrő-->Polarizátor-->LCD-->Polarizátor-->Fresnel-->Optika
Amin meglepődtem hogy a két polarizátor külön üveglapra volt felvíve, persze lehet ez csak nekem újdonság
Köszönöm, hogy leírtad a te megoldásodat is
Tervezek későbbre egy Xenon megoldást is, de az valószínűleg már egy teljesen saját építésű projektor lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- GTA V
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont még az izzót semmivel sem ragasztottam be, mert jól illeszkedik a furatba és még a sorkapocs (azzal oldottam meg) is tartja hogy ne mozduljon el, de lehet azért nemártana neki a rögzítés/ragasztás. Így 160cm széles képet néztem tegnap 3 órán át és a fényerő is jó volt. Viszont remélem hogy ez a ballaszt még hosszú életet tervez magának, vagy legalább ezt az égőt bírja ki
Az N-Light problémát meg már kipróbáltam, hogy ha megszakítom (ezt úgy oldottam meg hogy kihajlítottam azt a tüskét az összekötő panel csatlakozójánál ami azt vezeti) akkor mindig van égő
és megnéztem hogyan is épül fel ez az lcd megoldás:
Tervezek későbbre egy Xenon megoldást is, de az valószínűleg már egy teljesen saját építésű projektor lesz.