Új hozzászólás Aktív témák
-
miki002
tag
a "miért nem jó" és a "miért teszi tönkre az lcd kijelzőt a sima írásvetítő izzó" az utóbbi kb harminc hozzászólásból tudnod kéne ! és még valami sokunknak fontos ezen fórum és kérnélek a jól átgondolt és helyes fogalmazásra ( nemvok makogás helyett nem vagyok és nem azé hanem azért!!) mindannyiunk nevében köszönöm és további jó időtöltést! üdv
-
Grabovsky2
tag
Athiss!
Szerintem több probléma is fenn állhat a te esetedben. Szerintem sem az optikád, sem a fényforrásod nincs a középpontban. A körkörös alakok a kivetített képen pedig arra utal, hogy fresneled túl közel van az lcd-d hez...
A hővel meg vigyázz mert, ha 75 fok fölé megy a modul hőmérséklete tartós színvesztéshez, vagy pixel beégéshez vezethet..
-
Dr Smoke
aktív tag
Én akkor tapasztaltam ilyet, amikor rossz helyen volt az izzó! Az enyémben mozgatható, bármikor elő tudom állítani ezt az állapotot.
Az első freshnel középpontjára merőlegesen a fokusztávolság környékén kell az izzót elhelyezni. azért írtam, hogy környékén, mert mozgatással kell belőni a pontos helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Villanyszerelés
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő