Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
PROHARDVER! témák
Keresés
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tj_peti
csendes tag
válasz
Achilles209 #3619 üzenetére
Köszi a gyors választ. Ha jól tudom, neked 400mm körüli tripleted van, az enyém viszont csak 345mm, plusz ott van még, hogy én az egész monitort használom. Remélem ez nem jelent majd gondot, és az én képem sem lesz sokkal nagyobb 3m-ről.(már megvettem a vásznat, és én is kb 3 méterről akarok vetíteni). Sajnos csak következő pénteken megyek majd haza, és akkor tudom majd csak kipróbálni a tegnap megjött tripletem, de mindenképpen beszámolok, és teszek fel képeket is az eredményről.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest